AcasăNewsAutorităţile l-au găsit pe românul care a ajutat gruparea „KillNet” să atace...

Autorităţile l-au găsit pe românul care a ajutat gruparea „KillNet” să atace instituţiile de la Bucureşti

Un român rezident în Marea Britanie este bănuit de autorități că ar fi implicat în atacurile grupării KillNet, de origine rusă, asupra unor site-uri oficiale și private din România.

Acest bărbat ar fi Ioan Feher, care s-a născut în 20 ianuarie 1999, în județul Satu-Mare. El este stabilit cu familia în Marea Britanie. El rămăsese fără loc de muncă, anunţă Digi24.

E bănuit că n-ar avea discernământ

Tânărul locuia izolat de ceilalți membri ai familiei, într-o încăpere separată. El va fi evaluat medical, urmând să fie supus unor investigații de specialitate pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptelor.

Reamintim, grupul de hackeri pro-Rusia Killnet a revendicat vineri pe contul de Telegram atacurile împotriva mai multor site-uri guvernamentale din România, printre care al Guvernului și al Ministerului Apărării.

author avatar
Andrei Ștefan
419 afisari

5 COMENTARII

  1. A ha ha, au gasit si tampitii de la sri si sie un handikapat pe bune, ca doar nu sunt capabili sa prinda niste rusnaci din Rusia salbatica !! Adica cum, ar merge astia de la sri si sie la Maskva sa zicem, si ii ia pe aia de o aripa si ii aduc in Occidentul ateu si decadent ? Ha ha ha 🙂 Bai, speram ca v-ati trait pana acum viata asa cum a-ti vrut voi, si nu asa cum o fac toti tefeleii de drone corporatiste, care sunt niste lingatori de clante, fiindca astia o sa faca imediat un micut razboi nuclear, asa ca aia e, la iarna vine si Iarna Nucleara, iar cu asta vor disparea pe bune, intre altele, si ratatii aia nazisti de la si si sie !! Sa fie int-un ceas bun !! Ha ha ha 🙂 Sariti bai, ca vin bombitzele tactice peste Bukale, mai ales peste tampitii aia de la gubern si sparlament !! Ha ha ha 🙂 Bai anonim, ti-ai facut bunkarul ala de mukava ? Daca nu, vezi sa nu ajungi in acelasi bunkar cu Arahat si Gheroghitza Muitza, aia amandoi sunt pe invers, adica sunt niste kurkubeisti ordinari, sa nu iti faca niste surprize-surprize !! Si, bai anonim, poti sa ne prinzi pe toti de karici !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger