AcasăNewsAutoritatile fac apel la soferii bucuresteni sa nu mai parcheze in spatiile...

Autoritatile fac apel la soferii bucuresteni sa nu mai parcheze in spatiile neamenajate, pentru a permite curatarea zapezii

(foto: realitatea.net)

Soferii bucuresteni sunt rugati sa evite sa isi parcheze masinile pe marile bulevarde sau in locurile neamenajate, pentru a permite utilajelor sa curete carosabilul de zapada.

(foto: realitatea.net)

Primaria Capitalei si Brigada Rutiera fac apel la soferii bucuresteni ca, incepand de joi seara, sa evite sa isi lase masinile pe marile bulevarde, pe benzile de circulatie si acolo unde nu sunt parcari amenajate, pentru a permite utilajelor sa curete zapada de pe sosele si sa largeasca, astfel, partea carosabila, potrivit Mediafax.

In urmatoarele nopti, operatorii vor lucra la incarcarea si transportarea zapezii de la marginea drumurilor, pe toate arterele principale, interventiile lor fiind in prezent ingreunate de masinile parcate in mod ilegal pe carosabil. „Soferii care nu vor respecta prevederile legale in acest sens vor suporta consecintele care se impun”, potrivit reprezentantilor Primariei Municipiului Bucuresti.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger