AcasăNewsAutoritatile continua deszapezirea

Autoritatile continua deszapezirea

Reprezentantii Primariei Capitalei anunta ca firmele de salubritate abilitate continua, vineri noaptea, procesul de deszapezire si combaterea poleiului.

Activitatea se va desfasura pe trei planuri: indepartarea zapezii de pe carosabil, aplicarea de tratamente cu antiderapant pe strazile principale si evacuarea zapezii din mai multe zone.

Conform b365.ro, zonele din care va fi evacuata zapada sunt:

– Sectorul 1: Piata Dorobanti, Piata Amzei, Piata Aurel Vlaicu, Piata Matache, Piata Domenii, Piata 1 Mai, Piata Pajura, Piata 16 Februarie

– Sectorul 2: Bd. Carol, Str. Teiul Doamnei, Str. Mantuleasa

– Sectorul 3: Calea Calarasi, B-dul Nicolae Grigorescu, Str. Nerva Traian

– Sectorul 4: Bd. Dimitre Cantemir

– Sectorul 5: Calea Rahovei ( de la Str. Barca la Piata Rahova), Calea Ferentari ( de la Calea Rahova la Sos. Salaj ), Interesectia Calea 13 Septembrie cu Str. Sebastian (Prosper)

– Sectorul 6: B-dul Iuliu Maniu, Splaiul Independentei

Reprezentantii firmelor de salubritate sustin ca abia din aceasta noapte se va interveni in forta, dupa ce s-au primit asigurari ca nu mai exista pericol de ninsoare in urmatoarele zile.

Chiar si asa, autoritatile se lauda ca, in ultima saptamana, s-au ridicat aproape 72.000 metri cubi de zapada si s-au intocmit 123 de procese verbale de constatare si sanctionare, acordandu-se amenzi de 210.500 lei celor responsabili de curatarea trotuarelor.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger