AcasăNewsAutorităţile au rămas fără cuvinte când au văzut cine e, de fapt,...

Autorităţile au rămas fără cuvinte când au văzut cine e, de fapt, bătrânul de 89 ani care s-a aruncat în gol cu soţia lui

ambulanta

Bătrânul care s-a aruncat împreună cu soția vineri, 23 septembrie, de la etajul 7 al blocului din București în care locuiau, a fost secretar de stat în guvernul Văcăroiu.

Acesta a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.

Cei doi bătrâni au lăsat un bilet de „Adio!”

Cei doi soţi au sărit de la fereastra ghenei de gunoi aflată pe palier. Din afirmațiile unui prieten de familie a rezultat faptul că cei doi sufereau de mai multe afecțiuni medicale. Ușa apartamentului în care locuiau bătrânii este încuiată.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. Bătrânii ar fi fost îngrijiți de o vecină, însă aceasta ar fi plecat să facă cumpărături și i-a lăsat singuri pe cei doi.

Polițiștii au găsit un bilet de adio în buzunarul bătrânului, în care scria că el și soția sa nu mai vor să fie o povară pentru copilul lor. Fiul celor doi bătrâni lucrează la Bruxelles.

author avatar
Andrei Ștefan
1.521 afisari

8 COMENTARII

  1. barbu vacarescu floreasca cartier nomenclatura-securitate
    poate nu ati citit bine.fiul lor lucreaza la bruxelles.adica fosti si actuali nomenclaturisti sau securisti
    daca vreti va dau nume de persoane cunoscute din fosta nomenclatura sau securitate care locuiesc in floreasca.cunoscute de Mine.
    floreasca-securisti-nomenclaturisti vechi si actuali
    primaverii crema nomenclaturii ion iliescu moliere 3-5
    domenii-tot nomenclaturisti in primul rand
    stefan cel mare-militzieni
    drumul taberei-foarte multi din armata
    cotroceni-amestecatura de nomenclaturisti din perioada anilor ’50 cu fosti securisti si actuali afaceristi
    ghidul bucurestiului
    condoleante
    22 afisari

    • Mai baietica, observ ca pe tine te rosade o obsesie !!!
      Sa stii ca si existenta ta pa Pamant este o obsesie a unora pe care-i denigrezi non-stop !

      • @Vlad Tepes 2022-09-24 14:51 14:51:21
        SUNTETI DATI IN URMARIRE-NU EXTRATERESTRA SAU TERESTRA…INTRATERESTRA…SUBTERANA…👺👿🤬😈😡🐍🏴‍☠️🥵👹🤢👽🧨👌👏😅🤣☠💀🐺😁😆😃🤩✔✨⚡😇 POATE NU AI CITIT ORA…ZGALTAIELII…14:57…SI ORA CAND AI POSTAT…14:51….MAI PUTIN DE 6 MINUTE…6 6 6 THE NUMBER OF THE BEAST…🐍🐍🐍🐍🐍
        În ziua de 24 Septembrie 2022 la ora 14:57:46 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 140km.
        Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 70km E de Brasov, 79km NE de Ploiesti, 114km S de Bacau, 120km V de Braila, 121km V de Galati, 130km N de Bucuresti, 152km NE de Pitesti, 185km E de Sibiu, 195km N de Ruse, 195km SV de Iasi.
        http://www.infp.ro/

  2. Daaaaa , au fost chinuiți rău. Ii obliga Ceausescu sa manance numai cumparat de la gospodaria de partid si de la casa de comenzi Mercur. Au murit de tineri. Mai tineri ca Iliescu. Ii inchidea Ceaușescu in Damaroaia sa nu bata lumea la coada la gaini din soiul Frații Petreuș. Ca voiau si ei, saracii, sa prinda din alea fratii Petreus, că alea de la gospodaria de partid aveau prea mult colesterol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger