AcasăNewsAutopsie de urgență pentru Ana, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii....

Autopsie de urgență pentru Ana, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii. Ce pistă urmăresc anchetatorii

femeia ucisa de cainiDezvăluire șocantă, după tragedia de la Lacul Morii: Ana, sfâșiată de câini de luptă

S-a deschis o anchetă penală după ce o femeie a fost ucisă de câini în zona Lacului Morii. Victima mai fusese atacată de animale și în aprilie anul trecut în același loc, însă între timp autoritățile se pare că nu au făcut nimic pentru a face zona mai sigură. Acum își pasează responsabilitățile.

Ana Oros Daraban, de 43 de ani, era mama unui băiat de 11 ani. Şocant este că a mai fost atacată de o haită de câini, tot în aceeași zonă, acum aproape 10 luni, când a ajuns la spital cu răni foarte grave.

Polițiștii de la Omoruri au cerut urgentarea autopsiei

Acum se pare că a ales același traseu, probabil pentru a ajunge mai repede acasă, după ce a alergat.

Un bărbat a văzut de departe momentul când era din nou atacată. A încercat să o salveze, dar a ajuns prea târziu. Victima avea zeci de mușcături pe corp. Poliția a găsit-o la 300 de metri distanță de cea mai apropiată locuință, pe un teren viran aflat la granița dintre comuna Chiajna și sectorul 6 al capitalei.

Potrivit surselor din anchetă, câinii au muşcat-o de atâtea ori încât criminaliştii nu au reuşit, la prima vedere, să numere leziunile. Cele mai grave păreau să fie rănile de la picioare, cu sângerări masive. Potrivit unor surse apropiate anchetei, polițiștii de la Omoruri au cerut urgentarea autopsiei.

Autoritățile își pasează responsabilitățile

Acum, autoritățile își pasează responsabilitățile cu privire la această tragedie. Primăria de sector susține că nu are atribuție de ecarisaj, iar împroprietăririle în zonă ar fi fost făcute de autoritățile din Chiajna. Și Poliția Locală declară că nu ar fi avut sesizări privind prezența câinilor în zonă, fapt contrazis însă de locuitori.

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București susține, pe de altă parte, că ar fi avut acțiuni în zonă, unde ar fi capturat peste 120 de animale, din aprilie anul trecut până acum. Însă nu aceasta ar fi soluția, explică purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălina Trănescu.

author avatar
Andreea Vlad
619 afisari

3 COMENTARII

  1. Pentru a se putea proteja omul,consider ca mentalitatea americana de a purta arma si a face uz de ea fara prea multe restructii,este justa in asemenea situatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger