AcasăNewsAutomatele de cafea, interzise in scoli! Vor urma proteste

Automatele de cafea, interzise in scoli! Vor urma proteste

Gata cu automatele de cafea din scoli! Cel putin asta vrea prefectul din Suceava, care a cerut interzicerea lor in unitatile de invatamant.

Si nu a ramas doar la stadiul de solicitare, hotarearea fiind transmisa deja Inspectoratului Scolar, primariilor si Directiei de Sanatate Publica. Prefectul spune ca in scoli se va vinde numai apa potabila sau minerala.

Aceasta hotarare a starnit o adevarata revolta in randul elevilor si profesorilor din Suceava.

„Sunt copii care beau ceai si ciocolata calda, adultii care beau. Din punct de vedere al elevilor, existenta acestor automate ii tine in scoala si nu trebuie sa traverseze strazile ca sa-si ia din alta parte. Insa, daca s-a emis un ordin al reprezentantului Guvernului in teritoriu sau al ministrului Sanatatii care prevede eliminarea acestor automate noi ne supunem. Eu insumi consum cafea de la automat, dar si colegii mei”, a spus Dan Popescu, directorul Colegiul National „Stefan cel Mare” din Suceava, pentru libertatea.ro

In schimb, elevii ameninta ca vor aduce fierbatoare ca sa-si faca o cafea, pentru ca din cauza orelor numeroase (cate sapte pe zi) au nevoie sa se revigoreze, asa ca vor fi nevoiti sa isi preapare cafeaua in sala de clasa.

author avatar
Andra Nesu
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger