AcasăNewsUPDATE Microbuz romanesc, implicat intr-un accident in Ungaria: 3 morti si 5...

UPDATE Microbuz romanesc, implicat intr-un accident in Ungaria: 3 morti si 5 raniti -VIDEO

(captura realitatea.net)

Cele trei persoane care au murit in accidentul din Ungaria, de vineri dimineata, sunt cetateni romani, a confirmat Doris Mircea, director de comunicare in Ministerul de Externe, citata de RealitateaTV.

Un microbuz romanesc a intrat in coliziune cu un camion cu un camion slovac, vineri dimineata, in Ungaria. In urma impactului, trei persoane au murit si cinci au fost ranite.

(captura realitatea.net)

Bilantul accidentului din centrul Ungariei indica trei morti si cinci raniti. Doua dintre persoanele ranite in urma impactului dintre un microbuz romanesc si un camion cu numere de Slovacia sunt in stare grava, anunta autoritatile ungare, conform realitatea.net.

Potrivit primelor informatii, victimele erau ocupante ale microbuzului. De asemenea, soferul microbuzului a suferit rani usoare. Politia urmeaza sa stabileasca exact cauzele producerii tragediei.

Acesta nu este singurul accident in care au fost implicati romani, pe soselele din Ungaria, in ultimele zile. La sfarsitul lunii octombrie, 14 romani care se intorceau de la munca din Spania au murit dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, in apropiere de granita cu Romania.

1.033 afisari

2 COMENTARII

  1. condoleante la parinti victemelor si eu am avut un prieten care a murit in 2009 in ungaria si inteleg familile victimelor Unguri trebue sa ieie masuri inpotriva circulatiei si trebuesc mai multe controale pe strazi nu numai sa ieie bandi de la romani care circula pe strazile lor trebue severitate ca cum e in Slovenia si Croatia.

  2. draga prietene Ionut unde ai invatat gramatica? in privinta controalelor ai dreptate dar ar trebui facute incepand din Romania si fara sa se ia spaga de la cei prinsi in neregula. pe de alta parte vinovati de producerea celor doua accidente recente nu au fost soferii de pe microbuze ci soferii de TIR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger