AcasăNewsAutocar rasturnat in sant, in Hunedoara: un mort si 32 de raniti

Autocar rasturnat in sant, in Hunedoara: un mort si 32 de raniti

Salvatorii s-au mobilizat si au intervenit cu mai multe autospeciale la locul unui accident in care a fost implicat un autocar ce transporta nu mai putin de 72 de persoane, intre ele si doi conducatori auto.

Din motive ce urmeaza sa fie stabilite de politisti, soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-un sant. Accidentul a avut loc orele trecute, pe DN7, in Tatarasti. Faptul ca s-a anuntat ca sunt mai multe victime i-a facut pe oficiali sa dispuna activarea Planului Rosu de interventie, ceea ce a insemnat ca au intervenit in zona ambulante de la SMURD si Serviciul Judetean, dar si descarcerarea, autospeciale de pompieri si pentru transport victime multiple.

Din pacate, o femeie – care a ramas incarcerata dupa porducerea accidentului – nu a putut fi salvata, fiind declarata decedata. Alte 32 de persoane – care au suferit leziuni in diferite zone ale corpului – au fost duse la spital, anunta luni DSU. Totodata, alte 37 de persoane – care nu au avut nevoie de ingrijiri medicale – au fost cazate la pensiuni, pana cand aveau sa fie preluate de un alt autocar.

Din primele informatii rezulta ca in autocar se aflau persoane care reveneau in tara din Spania, unde fusesera la munca.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger