AcasăNewsAutocar cu 73 de persoane la bord a luat foc in mers,...

Autocar cu 73 de persoane la bord a luat foc in mers, pe DN 13A

Un autocar cu 71 de pasageri si doi soferi la bord a luat foc, vineri dimineata, pe DN 13A, in judetul Mures. Din primele informatii nu au existat raniti, insa oamenii au ramas fara bagaje, dupa ce vehiculul inmatriculat in Ungaria a fost distrus de flacari.

(foto: emaramures.ro)

Autocarul cu 73 de persoane la bord a luat foc in aceasta dimineata pe DN13 A, Balauseri-Sovata, in jurul orei 9.30. Imediat ce soferul a observat ca sunt probleme, a tras pe dreapta si a sunat la 112. Pasagerii au reusit sa coboare inainte ca vehiculul sa fie cuprins de flacari. Pana la sosirea de urgenta a pompierilor la fata locului, focul a distrus mare parte din autocar si bagajele pasagerilor.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Liviu Danciu, a explicat, in direct la RealitateaTV, ca deocamdata nu se stie exact de la ce a luat foc autocarul, dar ca se fac cercetari in acest sens. O prima ipoteza este aceea ca flacarile au izbucnit in partea din spate a vehiculului de transport persoane.

In urma accidentului, traficul in zona a fost blocat cateva zeci de minute.

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger