AcasăNewsAutocar cu 33 de călători, răsturnat în șanț, la Arad / A...

Autocar cu 33 de călători, răsturnat în șanț, la Arad / A fost activat planul roșu de intervenție

autocarAutocar cu 33 de călători, răsturnat în șanț, la Arad / A fost activat planul roșu de intervenție / foto: ISU Arad

Un autocar cu 33 de persoane s-a răsturnat în județul Arad, la ieșire din localitatea Cuied, către localitatea Buteni. Autoritățile au activat Planul roşu de intervenţie. Cinci persoane au fost duse la spital.

Mai multe echipaje de descarcerare ale pompierilor, 10 ambulanțe și autospeciala de transport personal au fost trimise la fața locului.

Cinci victime transportate la spital

Toate cele 33 de persoane din autocar s-au evacuat, nu sunt persoane încarcerate. Șapte pasageri au fost răniți ușor. „În urma accidentului au rezultat 7 victime, 5 dintre acestea transportate la spital, conștiente. La acest moment, alte două persoane sunt asistate medical la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Cinci persoane din cele 33 aflate în autocar au fost transportate la spital, având răni care nu le pun în pericol viaţa.

Autocarul s-a răsturnat pe partea stângă la un metru adâncime într-un şanţ. Șoferul a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ, mai precizează sursa citată.

La faţa locului au intervenit forţe şi mijloace ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime, un echipaj SMURD TIM, 10 SMURD B2, cu sprijin de la SAJ (o ambulanţă C şi 9 ambulanţe tip B).

author avatar
Andreea Vlad
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger