AcasăNewsAutocar cu 20 de copii, lovit de TIR pe DN14, in judetul...

Autocar cu 20 de copii, lovit de TIR pe DN14, in judetul Sibiu

(foto: europafm.ro)

UN AUTOCAR in care se aflau 20 copii a fost lovit, joi dimineata, de un TIR. Accidentul a avut loc pe DN14, in apropiere de Rusi, judetul Sibiu. Potrivit primelor informatii, un copil a fost ranit si a fost transportat la spital. Traficul in zona se desfasoara pe un singur fir.

Accident de autocar pe DN 14, judetul Sibiu (foto: europafm.ro)

Un autocar care transporta 20 de copii din localitatea Slimnic inspre Sibiu a fost lovit joi dimineata, pe DN14, de un TIR care se indrepta spre Medias, potrivit realitatea.net. Imediat ce accidentul a fost anuntat la numarul unic de urgenta -112- la fata locului s-au deplasat mai multe ambulante, dar si echipaje ale ISU si ale Politiei. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, in urma coliziunii dintre autocar si TIR,  unul dintre copiii aflati in autocar a fost ranit. Acesta a fost transportat cu salvarea la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu.

O ancheta va stabili care sunt cauzele exacte ale producerii accidentului, insa o prima ipoteza luata in calcul de politisti ar fi neadaptarea vitezei la conditiile meteo nefavorabile – ploaie, ceea ce ar fi putut duce la deparajul autovehiculului de mare tonaj. Din cauza accidentului, traficul in zona e ingreunat, pentru ca se circula pe un singur fir.

316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger