AcasăNewsAutobuz inghitit de flacari: zeci de victime (VIDEO)

Autobuz inghitit de flacari: zeci de victime (VIDEO)

Imagini de groaza, cu urmari greu de imaginat. Un mijloc de tarnsport public a fost cuprins de un incendiu foarte puternic, iar cel putin 14 oameni au pierit.

Totodata, din cate anunta presa locala, cel putin 30 de oameni – care au reusit sa coboare din autobuzul inghitit de flacari si fum, supravietuind dezastrului – au suferit leziuni, multe dintre victime alegandu-se cu arsuri, dar si cu o spaima cumplita, au ajuns pe mainile medicilor, fiind internati in spital.

Totul s-a intamplat marti dimineata, cand inca nu se luminase bine de ziua, intr-un mijloc de transport in comun destul de aglomerat, din cate se deduce dupa numarul mare al victimelor, care circula pe o strada din provincia chineza Helan.

Cauzele care au stat la originea tragediei nu sunt cunosctute, insa media locala, preluata de cea internationala, nu exclude varianta ca focul sa fi fost declansat cu intentie.

Atentie, imagini socante! [youtube]kUZ9-ImWjBA[/youtube]

sursa foto: captura youtube/CCTV

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger