AcasăNewsAutoarea eseului „Cum să-ți omori soțul”, acuzată de uciderea propriului soț, și-a...

Autoarea eseului „Cum să-ți omori soțul”, acuzată de uciderea propriului soț, și-a aflat sentința. Judecătorii au fost nemiloși

autoareAutoarea eseului „Cum să-ți omori soțul”, acuzată de uciderea propriului soț, și-a aflat sentința. Judecătorii au fost nemiloși

Un judecător din Oregon a condamnat-o la închisoare pe viață pe Nancy Crampton Brophy, scriitoarea care se pare că și-a prezis crima într-un eseu intitulat „Cum să-ți ucizi soțul”.

Crampton Brophy, în vârstă de 71 de ani, a fost găsită vinovată de crimă de gradul doi luna trecută.

Și-a ucis soțul ca să-i încaseze asigurarea de viață

Juriul a decis că și-a împușcat soțul în 2018, pentru a-i încasa poliția de asigurare de viață în valoare de 1,5 milioane de dolari.

Înainte de crimă, Crampton Brophy devenise cunoscută ca autoarea unor cărţi şi eseuri de dragoste și suspans aburind includ romane precum „Soțul greșit” și „Iubitul greșit”, relatează BBC.

Criminala a primit închisoare pe viață

Răposatul ei soț, Daniel Brophy, era bucătar și profesor respectat la Institutul Culinar din Oregon. A fost găsit împușcat de două ori în bucătăria Institutului, în iunie 2018. Luna trecută, Nancy a fost găsită vinovată de crimă şi condamnată la închisoare pe viaţă pentru fapta ei.

Cazul a atras multă atenție din cauza unui eseu pe care femeia a scris-o cu câţiva ani înainte de crimă, intitulat „Cum să-ți ucizi soțul”.

author avatar
Andreea Vlad