AcasăNewsŞofer austriac, prins drogat şi cu numere false la volanul unui McLaren...

Şofer austriac, prins drogat şi cu numere false la volanul unui McLaren de 260.000 euro, în Arad. Cine este omul de afaceri (VIDEO)

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Un bărbat de 44 de ani, cetăţean austriac, a fost depistat de poliţiştii din Arad în timp ce conducea un bolid de lux, când era sub influenţa cocainei.

Șoferul nu a vrut să prezinte documentele mașinii, susținând că nu le are la el. Agenţii au verificat numerele de înmatriculare în baza de date și au descoperit că acestea aparțin unui Porsche.

Pozitiv la consumul de substanțe interzise

Şoferul austriac a fost test cu aparatul Drugtest, care a ieșit pozitiv la consumul de substanțe interzise. Ulterior, șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și urină care să stabilească exact tipul de substanță consumată.

Bolidul McLaren, ce costă 260.000 euro, a fost dus în curtea poliției din Arad până la finalizarea cercetărilor.

„La data de 2 martie, în jurul orei 22.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 44 de ani, cetățean austriac, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor.

Din verificări a reieșit că autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals. Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a consumului substanțe interzise”, au spus cei de a IPJ Arad.

Cine este afaceristul austriac

Bărbatul prins seara trecită, cu numere false, în Arad, este un afacerist potent financiar, care se ocupă cu terenuri date în arendă și deține hoteluri în Austria.

De ziua lui, și-a făcut cadou trei bolizi de lux, printre care și mașina cu care a fost prins în timpul unei acțiuni de rutină. Acum s-a ales cu dosar penal, iar bolidul de lux va fi dus înapoi în Austria, cu un trailer.

Austriacul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

author avatar
Andrei Ștefan
275 afisari

1 COMENTARIU

  1. In colonie, tu exponent al imperiului. te comporti ca atare. Cine se va putea lega de tine ??? Mai este cumva in colonie ,
    ori canta deja yodlere prin Alpii austrieci ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger