AcasăNewsAustria ne-a "servit" UMILINŢA supremă. După ce ne-a blocat la Schengen, a...

Austria ne-a „servit” UMILINŢA supremă. După ce ne-a blocat la Schengen, a trimis în România şi DEŞEURI

10 tone de deșeuri, oprite la vamă. De unde proveneau și cine conducea TIR-ulAustria ne-a "servit" UMILINŢA supremă. După ce ne-a blocat la Schengen, a trimis în România şi DEŞEURI

Trei transporturi cu deşeuri au fost întoarse la frontieră, la intrarea în județele Arad și Bihor.

Peste 25 de tone de deşeuri constând în anvelope, mobilier, panouri solare, electrocasnice, îmbrăcăminte şi încălţăminte, toate uzate, veneau din ţări precum Germania, Italia sau Austria.

Gunoaiele mergeau către o firmă

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II a fost verificat un camion condus de un român, care transporta 15 tone de deşeuri constând în îmbrăcăminte şi materiale textile provenite de la o societate comercială din Austria.

Acestea urmau să fie descărcate la o firmă din România.

Germania şi Italia au vrut să verse deşeurile la noi

La PTF Borş II, au fost verificate alte două transporturi, cu un total de 11 tone de deşeuri, constând în anvelope, piese de mobilier, panouri solar şi electrocasnice. Şoferii sunt tot români şi au adus încărcăturile din Germania şi Italia.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestor transporturi, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu Bihor şi Arad, stabilind faptul că cei trei şoferi nu deţin documente complete necesare importului de deşeuri„, a informat, duminică, Poliţia de Frontieră Arad.

author avatar
Andrei Ștefan
1.008 afisari

15 COMENTARII

  1. Trebuiau sa ni le trimita dupa ce intram in Schengen, ca sa intre in tara fara probleme. Acum inca mai avem control asupra importului de gunoaie.

  2. De ce ecologistii astia pur sange exporta aici ,avem sistem de reciclare sau pe aia care si au facut viloae cu lei la poarta si turnulete din arsul gunoaielir care imbolnaveste aerul si romanii??? Sunt complici cu astia de aici care ne otravesc.

  3. Titlu k.kt la un articol de k.kt „scris” de un analfabet de k.kt.
    Nu Austria le-a trimis, ci niște mafioți.
    „Umilitor” poate fi doar faptul ca nu sunt identificate și oprite toate.
    Sau poate ne testeaza „granitele”, sa ne invite ei în Schengen și sa se opună Croația…

  4. Sa ne spună ce firma din Romania vrea să aducă deșeuri ,și ce vrea aceasta să facă cu ele.

  5. cu stiinta si sub atenta coordonare a persoanelor din serviciile secrete care controleaza banul si in acest sector.

  6. Ce firme sunt implicate în mizeria asta ? Și cele de aici și cele de dincolo. Nu ar trebui un control al autorităților la firmele românești ? Ce fac cu deșeurile astea ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger