AcasăNewsAustralia și-a redeschis faimoasa plajă Bondi

Australia și-a redeschis faimoasa plajă Bondi

Surferii și înotătorii au invadat Bondi Beach, în timp ce pentru cei care vor să facă plajă această populară locaţie va rămâne pe moment închisă.

Aflată în suburbiile estice ale metropolei Sydney, Bondi Beach este cea mai cunoscută destinaţie turistică australiană după zona portului Sydney, în 2018, ea fiind vizitată de 2,9 milioane de persoane. Autorităţile au închis plaja în urmă cu aproximativ cinci săptămâni, după ce mii de persoane au încălcat regulile stricte de distanţare socială impuse în urma pandemiei de coronavirus pentru a face plajă şi a înota. Plaja va fi deschisă în zilele săptămânii între orele 7.00 şi 17.00, la fel ca şi alte două plaje mai mici din apropiere, potrivit consiliului local din Waverly.

În timpul weekendului, plajele vor rămâne închise. Bondi este unul dintre focarele de COVID-19 din Australia, potrivit guvernului din New South Wales, fiind una dintre destinaţiile favorite în rândul turiştilor străini. Alte plaje din apropiere de Sydney, cum ar fi Coogee şi Maroubra, au de asemenea redeschise începând de  marţi fără limite de timp.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger