AcasăNewsAustralia anunta reperarea unor obiecte ce ar apartine avionului malaezian. Perimetrul de...

Australia anunta reperarea unor obiecte ce ar apartine avionului malaezian. Perimetrul de cautare, schimbat

La scurta vreme dupa ce s-a anuntat ca operatiunea de cautare a epavei avionului malaezian disparut pe 8 martie s-a mutat catre nord-estul zonei mentionate initial drept locul unde ar fi cazut aeronava in apele Oceanului Indian, autoritatile australiene au precizat ca au fost reperate alte obiecte despre care se crede ca ar apartine aparatului de zbor tip Boeing 777.

Cautatile ramasitelor avionului care a plecat din Kuala Lumpur, in urma cu 20 de zile, sunt inca in plina desfasurare. Vineri au aparut noi informatii despre aeronava care ar fi trebuit sa transporte 239 de oameni catre Beijing, insa de cand a iesit brusc de pe radare, nu exista date exacte despre ce anume a dus la disparitia sa. Momentan e nevoie ca ipoteza privind existenta, in largul oceanului, a unor obiecte apartinand cursei MH 370, sa fie verificata in zona in care au fost reperate aceste lucruri. Insa, conform BBC, ambarcatiunile ar putea ajunge in perimetrul respectiv abia sambata.

Inca din ziua precedenta s-a anuntat ca vremea urata si conditiile meteo nefavorabile zborului ingreuneaza operatiunea de cautare. Ca urmare, s-a aplelat la mijloace care sa mearga, pe apa, in zonele in care imaginile surprinse de sateliti au identificat posibile ramasite ale aparatului de zbor.

Intre timp, familiile celor 239 de pasageri, 115 dintre ei cetateni chinezi, asteapta informatii clare de la autoritatile malaeziene. Vestea tragica anuntata de premierul din Malaezia, cum ca dovezile ar atesta faptul ca nu exista supravietuitori in urma caderii aeronavei in sudul Oceanului Indian, a iscat un val de furie in randul rudelor indurerate, nemultumite de faptul ca inca nu s-au gasit nici epava si nici raspunsuri cu privire la cauzele producerii dramei care a tinut pe jar o lume intreaga, in ultimele trei saptamani.

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger