AcasăNewsAurescu s-a rugat de ucraineni să ne lase să verificăm ce lucrări...

Aurescu s-a rugat de ucraineni să ne lase să verificăm ce lucrări fac ei la Canalul Bâstroe

canalUcraina adâncește și mai mult Canalul Bâstroe. La ce adâncime s-a ajuns, de fapt

Ambasadorul Ucrainei la București, Ihor Prokopchuk, a trebuit să clarifice, luni, tipul lucrărilor de la Canalul Bâstroe. Astfel, MAE s-a rugat, practic, de partea ucraineană să ne lase şi pe noi să verificăm cu ochii noştri ce se întâmplă acolo şi dacă Delta Dunării va fi afectată.

Românii le-au transmis ucrainenilor necesitatea de a se abține de la orice acțiune menită a adânci calea de navigație în absența unui dialog cu România și a consimțământului expres al României în acest scop.

Nave hidrografice române pe braţul Chilia

MAE a cerut, în regim de urgență, acordul părții ucrainene pentru accesul navelor hidrografice române ale Administrației Fluviale a Dunării de Jos în apele ucrainene ale brațului Chilia în vederea efectuării de măsurători de batimetrie, sedimentare și de debite pe întreaga albie a brațului Chilia, care formează frontiera dintre România și Ucraina, pentru a identifica modificările morfologice care au survenit pe brațul Chilia începând cu anul 2005.

Ambasadorul Ucrainei a arătat că partea ucraineană nu desfășoară activități de dragare care au ca scop adâncirea căii de navigație, ci doar activități de natură operațională menite a asigura navigabilitatea până în portul Izmail, parametrii de navigație ai acestuia fiind cuprinși în comunicarea publică a Ministerului Comunităților, Teritoriilor și Dezvoltării Infrastructurii al Ucrainei.

Partea ucraineană a indicat, de asemenea, că necesitatea asigurării navigabilității pe brațul Chilia și capacitarea porturilor fluviale ale acestui stat (în mod particular a portului Izmail) a survenit în contextul blocadei instituite de Rusia asupra portului Odesa”, susține MAE.

author avatar
Andrei Ștefan
816 afisari

20 COMENTARII

  1. Tradatorii de tara, jegurile peneliste din echipa cistigatoare ne-au vindut iar!

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  2. Cum sa se roage?
    Nu exista sanctiuni internationale si nationale pentru distrugerea unei zone protejate ?

    • Să se roage e puțin. Trebuie să se târască pe jos și să le lingă pantofii, după care să pupe cu dosul limbii toate clapele pianului personal al lui Zele-Vogue.

    • Ni există, suntem conduși de sataniști,cozi de topor și impostori,aceasta nație Ucraina este cea mai obraznica ,dacă noi nu i-am ajutat,dar degeaba ,asa s au purtat și cu rusi în dombas de aia îi călăresc ruși,să nu uitam ca aceasta nație au simpatizat cu naziști, nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi sa câștige ei în fata rușilor ,pt noi români ,nu ar fi bine deloc

  3. Waw,ce campanie a facut prostimea pentru iohanis și echipa castigatoare cum ne explicau rezistii ca dacă nu votam iohanis Dragnia ne duce în dictatura și fura toată România,în dictatura pe bune am ajuns din vina pnl usr iar de furat au furat toti străinii, măcar dacă fura dragnia rămâneau in romania

  4. Ar trebui să facem ce au făcut ucrainenii in 1992, să scufundam o nava de-a curmezișul Bratului Chilia, aşa cum ei au scufundat nava Vostok, încărcată cu laminate, pe Bratul Sulina. Si problema este rezolvata fără atâtea văicăreli. Ochi pe între ochi, dinte pentru dinte. Cu derbedeii nu te poți purta altfel, derbedeii nu înțeleg decât de frica pumnului. Credeți că Putin chiar nu a avut ce face si a atacat Ucraina. El știe demult, încă din 1941 de sunt capabili acest fasciști, si ii tratează ca atare. Exemplul trebuie urmat si de Romania. Nu Rusia a este marele duşman al României, ci Ucraina, trebuie să înțelegem o data acest lucru. Nu înseamnă ca trebuie sa le declaram război, dar putem sa facem , măcar ce face Orban al Ungariei, să-i punem la respect, si să nu le mai satisfacem toate mofturile numai fiindcă aşa vrea Europa. Europa nu are graniță cu Ucraina, Romania o are, si având netrebnicii in fruntea statului eșuat, aceasta îşi bate joc cum vrea de noi, fiindcă le merge, nu suntem in stare să le adresăm nici măcar un scâncet.

  5. Pe hAurescu si Johanis ii doare in p..a de Romania.

  6. Ce frica de adunatura aia de betivani ukro-na-zi are jidanul ordinar de Aiuresku, zis si Goldstein, vai de capul vostru de ratati !! Bai trabucel aiuresku, nu uita sa iti bai un trabuc si in kurkubeu, poate iti vine mintea la cap, bai parazitule ordinar !! Cat de curand, mai ales ca a fost si senilul China Joe Biden in KIevul azovist-banderist al pakaliciului pitik de zdrelinski, astia o sa dea cu cateva bombe mai mici sau mai mari si in careva din urmatoarele orase, Iasi, Botosani, Galati, Braila, Tulcea, iar apoi o sa zica ca rusnacii salbatici au fost, numai ca sa ii bage dulapul si maciukanezul maidanez pe romanasi in razboi, fiindca la betivanii ukro-na-zi toti soldatii si mercenarii buni sunt deja pamant de flori, au dezertat, sau sunt prizonieri la rusnacii salbatici, de asta tot cere cirkarul pitik din Kiev asa d emulte tancuri si avioane, fiindca nu mai ar eefectiv nimic, nici macar destula carne de tun care sa mai vrea sa se sacrifice pentru regimul criminal nazist de la Kiev !! Asadar, romanasilor, nu-i asa ca a venit vremea, ca in timpul Plandemiei Naziste din 2020, sa mergeti si voi in grup cat mai amre organizat in ceva excursie tematica prin Donbass, sa admirat flora si fauna locala ? Ha ha ha 🙂 Vedeti ca daca ziceti ca nu, dulapul si maciukanezul maidanez dau o lege ca o sa vreti sa ziceti da 🙂 Ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, iar pentru cei care nu stiu, pe timp de razboi important e sa supravietuiesti si sa ramai in viata, numai prostii si idiotii inutili de tefelei vaxxinati in cap ca ultimii cobai mor pentru ciukanezul gras, obez si imputit de prost !!

  7. Comportament de sluga, a cerut voie in genunchi; doar nu era sa bata cu pumnul in masa.

  8. Cum spune toată lumea în comentarii, trebuie sa le răspundem pe măsură . Sunt un popor de kakat Ukraine, au noroc că Europa are nevoie de ei pentru al pune pe Putin la respect. Zelinski incepe să facă ordine în Europa. Dar stați liniștiți că nu o sa intre in nato sau Europa curând. O sa îi ținem la ușă. Cat despre România se pare că iar facem greșeală care am făcut-o mereu ,aplecăm capul și pupam curul altora. Nu e se mirare cu politicieni incompetenți. Treziți va mai căcaților de politicieni și luați măsuri. Sistați ajutorul Ukraine. Ptr că merită să fie pusă la respect.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger