AcasăNewsAura Vasile il lasa pe Ponta stapan peste Partidul Social Demolat

Aura Vasile il lasa pe Ponta stapan peste Partidul Social Demolat

Ajuns pe mainile lui Victor Ponta, partidul-stat de altadata se destrama vazand cu ochii, tot mai multi pesedisti preferand sa sara gardul in ograda fostului lor coleg, Gabriel Oprea.

Plecarea Aurei Vasile a creat degringolada in PSD

Si nu este vorba despre o figura de stil, din moment ce UNPR-ul lui Oprea este gard in gard cu celebrul sediu PSD din Kiseleff. Realitate confirmata de altfel, ieri, de ultima plecata din PSD, Aura Vasile: „Raman in Kiseleff si fidela ideilor social-democrate. Ma duc la prieteni”. Si dusa a fost, lasandu-i pe pesedisti cu gura cascata. Calvarul PSD nu ia insa sfarsit, voci avizate afirmand ca in primavara urmeaza sa se dea marea lovitura, cand mai multi vectori de imagine ai partidului condus de Ponta sunt asteptati sa se inscrie in UNPR.

Pesedistii lui Ponta sunt pesimisti: „Partidul se duce de rapa”

Victor Ponta recunoaste ca vor mai pleca si alti pesedisti din partid

Socul plecarii Aurei Vasile a fost atat de mare incat multi n-au dat crezare informatiei pana cand ea le-a fost confirmata de Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD. Care le-a povestit si ca dezertoarea n-a catadicsit nici macar sa isi motiveze gestul, ci pur si simplu l-a informat, „in doua randuri”, ca nu mai este membru al PSD. Ulterior, s-a mai aflat si ca Vasile a refuzat sa-i raspunda, ieri dimineata, lui Victor Ponta la telefon, ceea ce arata ca deja nu mai era loc de negociere. Concret, se spune ca Ponta a refuzat sa-i dea Aurei Vasile conducerea PSD Bucuresti, in locul lui Marian Vanghelie. „Aura chiar merita functia, prost a fost Ponta ca nu i-a dat-o”, comenteaza acum, plini de naduf, mai multi pesedisti. Intamplarea pare sa-l fi trezit oarecum la realitate pe Ponta, despre care se spune ca a decis reluarea negocierilor cu PNL-ul in judetele cu probleme, gen Bacau si Buzau. Ceea ce ar putea, de exemplu, preveni plecarea deputatului Adrian Mocanu pe urmele Aurei, la UNPR. Chiar si asa, declinul PSD-ului nu mai poate fi oprit, cred vocile avizate. Care nu ezita sa-l acuze pe Victor Ponta de distrugerea partidului, in timp ce profetesc ca locul lor va fi luat de UNPR-ul lui Oprea. „Ne-au luat o gramada de primari si o sa ne mai ia, pierderea Aurei este o grea lovitura, avem judete unde ai nostri au amenintat deja ca nu vor misca un deget in campanie pentru liberali, pana aici ne-a fost, ne ducem de rapa”, comentau, mai mult resemnati decat furiosi, cativa parlamentari pesedisti. Iar din pacate pentru ei, nimeni nu se grabea sa-i contrazica.

Nu a rezistat decat sase minute cu Vanghelie in birou

Pana sa ajunga la sediul UNPR din Kiseleff, Aura Vasile a facut un mic ocol pe la Spitalul Universitar. Unde a ajuns din cauza unui puseu de tensiune. Dezvaluirea a fost facuta de liderul pesedistilor bucuresteni, Marian Vanghelie. “Doamna Aura Vasile este la spital. A luat-o salvarea de la mine din birou. Am apucat sa discut cu ea vreo sase minute, dupa care i s-a facut rau. A avut un puseu de tensiune”, a declarat Vanghelie, sustinand totodata ca Aura Vasile ar putea sa revina asupra deciziei de a demisiona din PSD.

author avatar
Simona Badulescu
985 afisari

2 COMENTARII

  1. coropisnita asta analfabeta nu va pleca de la gunoiul psd.e o tentativa de santaj ordinar( tiganu’ tot tigan!) orchestrata de papagalul vopsit zbanghelie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger