AcasăNewsAura Vasile, „sechestrata” in grupul progresistilor

Aura Vasile, „sechestrata” in grupul progresistilor

Fie ca-i place, fie ca nu, Aura Vasile ramane membru al grupului progresist din Camera Deputatilor pana la reluarea sesiunii parlamentare in 2012.

Vrea, nu vrea, Aura Vasile tot uneperista ramane

Desi s-a razgandit si ar vrea sa ramana totusi in PSD, Aura Vasile este blocata in grupul uneperistilor pana in februarie 2012. „Intrucat deputatii nu mai au sedinta de plen in acest an, anunutul Aurei Vasile privind revenirea asupra demisiei din PSD va fi citit in sesiunea parlamentara urmatoare”, a explicat presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase. Nici in ceea ce priveste revenirea in partid, vestile pentru Aura Vasile nu sunt tocmai bune. „Se va face analiza in forurile de conducere. Conform Statutului, daca si-a depus adeziunea la UNPR, si-a pierdut calitatea de membru PSD si poate reveni dupa un an de zile, dar o sa vedem ce prevede Statutul”, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.

Tot despre Statut vorbesc si pesedistii care sustin ca Victor Ponta  va folosi orice tertip pentru a bloca revenirea Aurei Vasile in partid. Zvon confirmat chiar de Ponta, care a lasat sa se inteleaga ca este posibil sa nu o mai primeasca pe Aura Vasile inapoi. “Daca vorbim de PSD,  genul acesta de telenovele mine nu-mi place, nu poti sa te trezesti dimineata ca vrei sa pleci, noaptea ca nu mai pleci. O sa avem o discutie  si o sa vedem atunci ce decidem”, a afirmat liderul PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger