AcasăNewsAura Pohoata, “blonda lui Crin Antonescu”, vrea sa se marite cu Horia...

Aura Pohoata, “blonda lui Crin Antonescu”, vrea sa se marite cu Horia Brenciu! VIDEO

Devenita celebra pe plan muzical dupa ce a cantat in deschiderea concertului Bon Jovi din aceasta vara, Aura Pohoata, fosta consiliera a lui Crin Antonescu, a participat marti seara la Vocea Romaniei unde a spus ca l-ar lua oricand de sot pe Horia Brenciu.

Aura Pohoata s-a remarcat in ultima perioada prin modul inedit in care a reusit sa imbine doua cariere diametral opuse, cea de rockerita – solista a trupei Stillborn – si cea politica – presedinte a studentilor liberali din Bucuresti, precum si fosta consiliera a lui Crin Antonescu.

“In muzica, totul e suflet, daruire, intuitie, mult talent, dar mai putina minte, mai putina gândire, mai putina framantare. In muzica, sunt un om liber. In politica, in schimb, este vorba de strategie si e imperios necesar sa respecti reguli. Nu ca am facut asta pana acum, dar cred ca m-am descurcat destul de bine in a-mi face cunoscut punctul de vedere fara sa deranjez neaparat”, caracteriza Aura cele doua mari pasiuni ale sale.

Marti seara, Aura Pohoata s-a numarat printre concurentii de la Vocea Romaniei, unde a interpretat piesa “Nobody’s Wife” a cantaretei Anouk si a reusit sa-i intoarca pe Marius Moga si pe Loredana.

„Pe Horia Brenciu l-as lua oricand de barbat, daca vrea si el, pe Loredana o iubesc, pe Smiley il admir, dar la el nu ma bag. Tocmai de aceea il voi alege pe Marius Moga, pentru ca nu te cunosc si as vrea sa lucrez cu tine”, le-a spus Aura membrilor juriului de la Vocea Romaniei.

author avatar
eNational
3.532 afisari

3 COMENTARII

  1. De unde le gasesc cei de la PNL pe tipele astea ca sunt si frumoasele si destepte. Parca si tanti Nuti a fost pe la PNL?

  2. Cine o cunoaste destul de bine pe aura poate spune ca este o mare tarfa insa intotdeauna a stiut cum sa se foloseasca de oameni in scopurile ei personale. Degeaba o aparati unii dintre voi , problema este ca v-a prostit si pe voi 🙂

    Fata e desteapta cel putin nu ? Se plange toata ziua ca viata e grea dar lasa ca are cine sa sara pentru ea. O sa rad cu pofta cand o sa vad ca in scurt timp si-o vor lua in freza.

    Bafta Aura ! Vorba ta … ” mai e un pic pana la mare nimic „

  3. Am cunoscut-o pe aura de mica!Am facut volei si culmea se pricepea si la asta!Este o persoana ambitioasa si puternica.O admir si ii tin pumnii la Vocea Romaniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger