AcasăNewsAura Ion va fi deshumata

Aura Ion va fi deshumata

Studenta Aura Ion a murit, alaturi de pilotul Adrian Iovan, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Studenta care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, Aura Ion, va fi exhumata dupa ce procurorii Parchetului instantei supreme au dispus o noua expertiza medico-legala.

Studenta Aura Ion a murit, alaturi de pilotul Adrian Iovan, in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Asta deoarece concluziile raportului de autopsie din 10 februarie nu au fost avizate de Comisia de avizare si control al actelor medico-legale din cadrul Institutului de Medicina Legala Cluj-Napoca.

Familia Aurei Ion, parte civila

In dosarul accidentului aviatic din Apuseni, in perioada 12-16 mai, au fost audiati, in calitate de martori, opt controlori de trafic sol si controlori de trafic aerian din cadrul ROMATSA SA. In aceeasi perioada au fost audiati si doi angajati ai Scolii Superioare de Aviatie Civila si unul al Institutului Medico-Militar. „Au fost solicitate relatii suplimentare de la ROMATSA si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti-Baneasa”, precizeaza PICCJ. Reamintim ca pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion si-au pierdut viata in accidentul aviatic produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni, intr-o zona accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita dintre judetele Cluj si Alba. Familia Aurei Ion s-a constituit parte civila in dosar, nestabilind deocamdata suma pe care o va solicita ca daune morale. In accident au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul „Sfanta Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.

author avatar
National
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger