AcasăNewsAUR a provocat la proteste românii din întreaga ţara! Manifestanţi din toate...

AUR a provocat la proteste românii din întreaga ţara! Manifestanţi din toate colţurile României, în Piața Universității și Piața Victoriei (VIDEO)

diana-sosoaca-protesteAUR a provocat la proteste românii din întreaga ţara! Manifestanţi din toate colţurile României, în Piața Universității și Piața Victoriei

Un protest împotriva restricţiilor, care fusese anunţat şi autorizat pentru sâmbătă după-amiază, până la ora 19.30, a fost declanşat în Capitală, în două zone, în acelaşi timp: în Piața Universității și Piața Victoriei.

Astfel, mai mulţi simpatizanţi AUR s-au adunat sâmbătă, la Piaţa Universităţii, unde se află şi liderul formaţiunii George Simion, pentru a protesta din nou faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei.

Manifestanți s-au adunat și în Piaţa Victoriei. Lor li se alătura şi alţi protestatari sosiţi din ţară cu autocarele şi care vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei.

George Simion a incitat la răscoală

Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8„, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii şi una de la manifestaţia pentru autostrăzi în zona Moldovei.

Protestatarii de la Piaţa Universităţii au drapele tricolore şi afişeaza un banner pe care scrie ”Libertate”.

În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi eu venit în marş în Piaţa Victoriei. Cei sosiţi cu autocarele afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, poartă drapele, cruci şi icoane.

Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” şi revenirea la viaţa normală.

author avatar
Andrei Ștefan