AcasăNewsAugustin Lazar, cu miloaga in Parlament

Augustin Lazar, cu miloaga in Parlament

Procurorul general Augustin Lazar e disperat! I se inchid dosarele facute pe ”culoarele Justitiei” din ”campul tactic”.  Acesta si-a pierdut orice speranta ca il va mai crede cineva ca nu a inventat si el cauze dupa ce a ascultat ambiental, in dormitor, in baie sau pe unde apuca pe toata lumea. Exasperat, Lazar s-a adresat Parlamentului. Acesta a cerut, oficial, ca deputatii si senatorii sa-l ajute si sa nu respinga ordonata data in 2016, de Ciolos, care ii permitea sa asculte telefonele. Lazar a motivat ca daca se va intampla acest lucru si ii ”cad” interceptarile va trebui sa inchida peste 6.500 de dosare. Va inchipuiti ce era in ”campul tactic” si cat de disperati sunt acum. Acele cauze nu au alte probe decat trascrierea unor interceptari, care, in instante, majoritatea s-au dovedit a fi masluite.

Parchetul General a transmis o nota catre Comisia Juridica a Camerei Deputatilor in care arata ca o eventuala lege de respingere a OUG 6/2016, cea semnata pe vremea lui Dacian Ciolos de Augustin Lazar si Grorge Maior. Cea prin care se pun in executare  mandatele de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, va conduce la inchiderea a 6545 de dosare, inclusiv cele de coruptie anchetate de DNA. Cei de la PSD au anuntat ca vor adopta o lege de respingere a acestei Ordonante de Urgenta in Parlament.

”Din datele Ministerului Public reiese ca se afla in lucru dosare in care s-au dispus masuri de supraveghere tehnica dupa cum urmeaza:

–   49 dosare la nivelul PICCJ (Sectia de urmarire penala si Sectia parchetelor militare);

–   467 dosare la DNA (Structura centrala si structurile teritoriale);

–   1042 de dosare la DIICOT (Structura centrala si structurile teritoriale);

–   4987 dosare la parchete de pe langa curtile de apel cu unitatile din subordine.

Cad dosarele pe interceptari

”Aceste dosare au ca obiect: infractiuni de crima organizata, trafic de droguri, trafic de persoane, terorism, infractiuni de coruptie, infractiuni contra vietii, infractiuni contra libertatii si integritatii sexuale, infractiuni contra libertatii persoanei, infractiuni contra integritatii corporale sau sanatatii, infractiuni privind nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, infractiuni contra patrimoniului, infractiuni economico-financiare, infractiuni de spalare de bani, infractiuni de contrabanda, infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice”, se mai arata in nota transmisa de Parchetul General catre Camera Deputatilor. Deci, cu alte cuvinte dosarele in cad in cap procurorului general Augustin Lazar si se fac vinovati Laura Codruta Kovesi, fost sef la DNA, Daniel Hodorniceanu, fost sef al DIICOT dar si ceilalti sefi de Parchete si judecatorii care au dat aprobare pentru interceptari. Justitia a luat foc! Pazea! Cad dosare.

”Aprobarea unei eventuale legi de respingere a OUG 6/2018 ar fi de natura sa compromita probatoriile in desfasurare care vizeaza masuri de supraveghere tehnica in dosare care au ca obiect infractiuni deosebit de grave”, mai precizeaza Parchetul.

author avatar
Ramona Feraru
946 afisari

6 COMENTARII

  1. Prostul crede ca stie tot!
    De ce il mai tineti pe prostul asta in functi
    Este una din rusinile Romaniei ,pe langa Basescu,Johannis,Monica Macovei ,Cristian Prrda Siegfried Muresan etc.

  2. Numai „solicitarea” asta, in fapt, pentru perpetuarea practicilor nelegale si calcatoare pe drepturile omului si ar fi de ajuns sa plece din functie, urmand sa fie anchetat, ca si „colegii” lui colaboratori, pentru calcarea juramantului de credinta. Nu stiu de ce se evita abordarea asta?! Magistratii, ca si militarii (si SRI, SPP sunt militarizate) depun juramant pe Constitutie, sa apere valorile ei, drepturile omului, d-astea, ori ei tocmai asta calca in picioare, la ce, naiba, ii mai tii in functiile alea, platiti nesimtit de noi, ca sa ne transforme in „subiecti” si nr. de dosare?!

  3. Cum a apărut #japițaasta ..în ministerul public …., de ce nu-l trimiteți in agricultură ..să declare “dosarele”de kăkat /ha….ale lui si #hăvășiților de la dNA si Dii-cot ….?!?!?Ninici, atunci , pe vremuri , nu existau asemenea “iluziimentale …., deși lumea se temea și atunci !
    Ce #buruieni au cretinii in tjuga aia ….????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger