AcasăNewsAudieri la Politia Capitalei, in cazul incendiului de la caminul de batrani

Audieri la Politia Capitalei, in cazul incendiului de la caminul de batrani

Cazul care a pus pe jar salvatorii bucuresteni – in urma caruia, din pacate, un om a murit si alti 19 au ajuns la mai multe spitale din Capitala, pentru ingrijiri medicale – este in atentia politistilor si a procurorilor.

Pompierii au reusit – dupa eforturi considerabile, de ore bune, cauzate atat de puterea incendiului, cu degajare semnificativa de fum, cat si de dificultati in alimentarea cu apa – sa stinga incendiul care a cuprins, sambata dimineata, caminul de batrani aflat pe Aleea Pacala, din sectorul 3. Acum, de cazul de fata se ocupa anchetatorii, a caror misiune este aceea de a stabili cum anume s-a declansat valvataia la camin, care apoi s-a extins si la mansarda unui imobil din apropiere, dar si la un service auto.

Pentru a strange informatii necesare elucidarii cazului, politistii au inceput deja audierile, urmand ca anchetatorii sa se deplaseze si la incinta in care se afla centrul destinat persoanelor varstnice. „In vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs accidentul, dupa lichidarea acestuia se va efectua cercetarea la fata locului sub coordonarea directa a Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti care a preluat cercetarile impreuna cu Serviciul Omoruri din Politia Capitalei. La acest moment, la sediul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, sunt audiate mai multe persoane care au legatura cu organizarea si functionarea acestui centru”, au transmis reprezentantii Politiei Capitalei, intr-un comunicat.

sursa foto: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger