AcasăNewsAudierea prefectului Capitalei a picat. Cliseru venise la Comisia de Aparare

Audierea prefectului Capitalei a picat. Cliseru venise la Comisia de Aparare

Desi in prima faza se stia ca atat ministrul de Interne, cat si coordonatorul Jandarmeriei, precum si prefectul Bucurestilor aveau sa vina la audieri la Comisia condusa de liberalul Marcel Vela, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

In sensul in care, desi Speranta Cliseru apucase sa vina la Comisia de Aparare din Senat, pentru a raspunde intrebarilor ce ar fi urmat sa ii fie adresate la sedinta de marti, prefectul Capitalei a parasit sala dupa ce a asistat la discutii ale membrilor forului, si fara sa apuce sa mai dea vreo lamurire despre incidentele violente de la mitingul din 10 august. „Daca dumnealor au considerat ca trebuie sa amane aceasta audiere, am plecat”, a explicat Cliseru.

Ulterior, s-a aflat ca, invocand motive procedurale, senatorul PSD Serban Nicolae a propus eliminarea de pe ordinea de zi a sedintei audierea ministrului Dan si a prefectului Cliseru, varianta care a trecut de votul din Comisie.

La randul sau, Marcel Vela a explicat ca atat Dan, cat si Cazan confirmasera prezenta la Comisie, urmand sa fie audiati la ore diferite. „Problema este ca s-au temut astazi sa auda lucruri din gura prefectului Capitalei Speranta Cliseru, pentru ca ultima declaratie publica, undeva pe la o terasa, a spus, cu subiect si predicat ‘minte Carmen Dan si Liviu Dragnea’. (…) era normal si corect si pentru colegii de la PSD sa vada daca dna Cliseru nu mai sustine aceste afirmatii pentru a-si proteja colegii de partid (…) a doua problema – citind raportul sunt cateva contradictii in desfasurarea operatiunilor militare ale jandarmilor in Piata Victoriei este normal si firesc sa se afle adevarul (…) legat de partea procedurala”, a sustinut Vela.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger