AcasăNewsAudierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrie

Audierea Adinei Florea la CSM, amanata pentru 8 octombrie

Procurorul propus de catre Tudorel Toader pentru conducerea DNA-ului va veni din nou la CSM saptamana viitoare, pentru a sustine interviul in urma caruia Sectia de procurori de la Consiliul Superior al Magistraturii va emite avizul consultativ.

Desi a fost si joi la sedinta la CSM – de la care nu au lipsit schimburile de replici intre procurorul general si ministrul Justitiei, ba chiar intre procurorul general si candidata propusa pentru sedia DNA, Adina Florea a aflat ca audierea sa va fi amanata pentru dimineata zilei de 8 octombrie.

Totul dupa ce un membru al Consiliului a formulat o propunere in acest sens, fiind invocata sesizarea Inspectiei Judiciare in privinta anchetei referitoare la provenienta protocolului secret SRI-Parchetul General, dezvaluit de Valcov pe o retea de socializare. Desi ministrul Justitiei nu a fost de acord cu amanarea, in cele din urma procedura de vot a fost in favoarea stabilirii unei noi date pentru audierea Adinei Florea, si anume 8 octombrie.

SEDINTA POATE FI URMARITA AICI, fiind transmisa in direct pe site-ul CSM.

sursa foto: capturi video

174 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adina, care i-a clasat plangerea Danielei St. fara sa o citeasca macar, iar pe a 2 a i-a dat o Mioarei, care a facut acelasi lucru…

    Acum, la candidatura ti-ai amintit ca ai fost pe la Parchetul Tribunalului, nu mai esti acolo de ani de zile, faci jocurile tuturor. Asta nu e asa bine.

    Oricum, toata Constanta(diicot,pca,pj,pt,dna), sunt blat, vor s-o puna pa Duamna Florea, sa fie ei jmekeri. Of Of

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger