AcasăNewsAudiat la ICCJ, Vanghelie se apara cu un certificat de buna purtare...

Audiat la ICCJ, Vanghelie se apara cu un certificat de buna purtare primit de la Patriarhie

Spectacol total, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiat Marian Vanghelie, primarul de la Sectorul 5.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Vanghelie a ajuns dupa gratii, insa edilul vrea sa scape de arest, asa ca a depus o contestatie la decizia initiala a magistratilor.

Contestatia depusa de Vanghelie a fost analizata, joi, de magistrati, acestia ramanand in pronuntare dupa ce l-au audiat, din nou, pe edil, dar si mai multi martori.

Vanghelie si-a bazat apararea pe un certificat de buna purtare primit de la Patriarhie. Primarul de la Sectorul 5 a incercat sa-i convinga pe magistrati ca nu reprezinta un pericol public si ca este un cetatean pios si de buna credinta.

Vanghelie sustine ca a primit certificatul respectiv, dupa ce a pus umarul la restaurarea si reabilitarea a peste 25 de biserici si alte lacase de culte, evident din bani publici, nu din banii personali.

De asemenea, Vanghelie, care va astepta verdictul in Arestul Central al Politiei Capitalei, s-a dat drept un om respectabil scotand la inaintare si activitatea sa din randul Masoneriei.

author avatar
Cristi Ionita
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger