AcasăNewsAu vrut să-i ridice maşina, dar i-au distrus-o. Au scăpat-o de pe...

Au vrut să-i ridice maşina, dar i-au distrus-o. Au scăpat-o de pe platformă, apoi au lovit-o cu brațul macarelei!

Cât ghinion pentru o şoferiţă din Cluj. Şi-a parcat maşina neregulamentar probabil, iar „Doreii” de la serviciul de ridicări, contractat de primărie, i-au distrus femeii bolidul.

Asigurarea de 15.000 de euro a Serviciului nu acoperă, în totalitate, daunele.

S-au apărat spunând că maşina e prea grea

Cu ce scuză au venit Angajații Serviciului Ridicări de la Primăria Cluj-Napoca? Că maşina era prea grea.

Cum este posibil ca în 2023 Primăria Cluj-Napoca să mandateze RADP prin serviciul de Ridicări Auto să ridice mașini cu utilaje vechi, pentru care nu se face mentenanță și nu sunt asigurate pentru cazuri în care produc daune vehiculelor pe care le ridică? Până unde merge nepăsarea Primăriei față de contribuabili?

Ne-au ridicat masina parcată pe Tipografiei (e discutabil și motivul, dar asta e alta poveste – putem dezbate) și pentru că ”a fost prea grea” nu au putut să o descarce de pe platformă în curtea RADP, motiv pentru care au chemat o macara proprietate RADP în ajutor și au reușit performanța de a o scapă de pe platformă și de a scapa brațul macaralei pe mașină, distrugând-o”, scrie o clujeancă pe un grup de Facebook.

Asigurarea de 15.000 euro nu ajunge

Păgubita susține că polița de asigurare facultativă care i-a fost prezentantă de angajații Primăriei acoperă daune de maxim 15.000 euro, cea ce nu acoperă daunele.

„Întreb cum are dreptul Primăria Cluj-Napoca să mandateze firme care sunt un pericol pentru bunurile cetățenilor și își asumă asta prin neverificarea că fac serviciul mandatat cu utilaje conforme și asigurari de bunuri?”, se întreabă victima incompetenței angajaților Primăriei.

author avatar
Andrei Ștefan
867 afisari

2 COMENTARII

  1. PAI CONTRACTELE SE FAC PE PRIETENIE CARE LA RINDUL LOR CEI DE LA FIRMA COTIZEAZA LA PARTID COTA PARTE PE AN SAU LUNA PLUS LA PRIMAR URAAAAA CAZ REZOLVAT NU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger