AcasăNewsAu vrut sa fuga din camin, sarind pe geam pe o franghie...

Au vrut sa fuga din camin, sarind pe geam pe o franghie din cearsafuri, dar au ajuns la spital

Ghinion cumplit pentru doua eleve din Bacau, chiar in primele ore ale zilei de 13 decembrie. Adolescentele au planuit sa iasa pe geamul caminului in care erau cazate, folosind o franghie improvizata din asternuturi de pat, insa planul lor a sfarsit cum nu se poate mai trist.

Elevele de liceu au crezut ca metoda pe care o gasisera pentru a insela vigilenta supraveghetorului din caminul Colegiului Tehnic Anghel Saligny -care obisnuia sa incuie, noaptea, usile de acces catre iesirea din imobil, pentru ca liceenii sa nu fie tentati sa iasa din incinta – nu avea cum sa dea gres. Din pacate, insa, nu a fost deloc asa.

Cele doua fete au vrut sa iasa pentru a merge la un magazin aflat in apropierea caminului, sa-si cumpere ceva. Asa ca au incropit o franghie din cearsafuri, crezand ca vor izbuti sa coboare foarte usor. Potrivit desteptarea.ro, una dintre ele a reusit sa ajunga, pe geam, direct in curte. Colega ei a incercat sa o urmeze, dar din nefericire, a cazut in gol si s-a lovit foarte tare la cap.

Ingrozita de ce a vazut si realizand ca nu are cum sa isi ajute prietena, prima fata a suferit un soc. Imediat dupa producerea incidentului, a fost chemata ambulanta. Ambele adolescente au fost transportate de urgenta la spital, una cu un traumatism grav la cap, iar cealalata cu simptomele unui atac de panica. Medicii le-au acordat primul ajutor si fac totul pentru a o salva pe adolescenta aflata in stare grava, dupa ce s-a izbit cu capul de ciment.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger