AcasăNewsAu vrut sa faca o baie in apele Crisului, dar intr-o clipa...

Au vrut sa faca o baie in apele Crisului, dar intr-o clipa s-a ajuns la o TRAGEDIE!

Si-au propus sa profite de vremea frumoasa de afara si de temperaturile de vara si s-au oprit pe malul Crisului Negru, pentru a face o baie.

Cei doi tineri din Bihor, in varsta de 14, respectiv 19 ani- au intrat, duminica, in apa raului. La un moment dat, dupa ce au inotat o perioada, baietii au dat semne ca s-ar ineca. Realizand pericolul si ca nu mai au timp sa astepte sosirea ajutoarelor, oamenii de pe  margine au sarit sa-i salveze. In tot acest timp, cativa martori au alertat autoritatile, sunand la numarul unic de urgenta.

Pana sa ajunga medicii de la ambulanta, localnicii din Draganesti ii scosesera pe uscat pe cei doi baieti. Cel mai mic dintre ei si-a revenit rapid, dupa ce a fost adus la tarm. Din nefericire, tanarul in varsta de 19 ani nu mai dadea semne de viata, conform citynews.ro. Si oricat au incercat doctorii sa-l resusciteze, manevrele nu au avut succes. Bihoreanul a fost declarat decedat. Politistii urmeaza sa stabileasca exact ce s-a intamplat. Rudele tanarului care a platit cu viata o partida de inot se pregatesc acum de inmormantare.

Sursa foto: citynews.ro

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger