AcasăNewsAu umbat in laptopul profesoarei, cautand subiecte la examen. Au gasit cu...

Au umbat in laptopul profesoarei, cautand subiecte la examen. Au gasit cu totul altceva!

A fost suficient ca tanara profesoara sa iasa din clasa pentru cateva minute si sa-si lase laptopul nesupravegheat, pentru ca elevii ei sa-si faca de cap. Erau convinsi ca vor gasi subiectele pentru apropiatul examen, insa au avut parte de o surpriza de proportii.

Mai multi adolescenti inscrisi la studii la o scoala din sudul Rusiei i-au permis sa umble in calculatorul profesoarei de istorie, fara sa stie ca de fapt era al iubitului acesteia. Acest amanunt nici nu prea are mare importanta. Dupa cateva click-uri, elevii au dat peste o fotografie in care profesoara lor, in varsta de 34 de ani, apare in lenjerie intima. N-au pierdut timpul si, fara sa se gandeasca la consecinte, au distribuit instantaneul pe Internet, asa ca pana sa se intoarca tanara si sa vada ce au facut elevii ei, era deja prea tarziu – poza trona pe retelele de socializare.

De rusine, femeia nu mai vrea sa se intoarca la catedra, potrivit Daily Mail. Asteapta sa vada ce stabilesc oficialii din Educatie privitor la sanctiunile pe care le risca adolescentii teribilisti. Chiar daca toti i-au dat dreptate, spunand ca i-a fost incalcat dreptul la intimitate, tanara tot trebuie sa-si ia inima in dinti, sa depaseasca momentul si sa se gandeasca serios daca se mai intoarce vreodata la catedra sau nu.

(foto: captura Daily Mail)
841 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger