AcasăNewsAu tras cu pistolul, pe stradă, în România! Tinerii, cu vârste între...

Au tras cu pistolul, pe stradă, în România! Tinerii, cu vârste între 14-20 ani. Cine au fost victimele lor

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

S-au auzit focuri de armă, pe stradă, în România! Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani ar fi agresat fizic mai mulţi tineri, în municipiului Bistriţa, pe care i-au şi ameninţat cu un pistol cu bile şi cu o armă albă.

Suspecţii ar fi comis două agresiuni, la intervale scurte de timp, victime fiind alţi cinci tineri, unul fiind chiar rănit după ce s-a tras asupra lui cu pistolul de tip airsoft.

Au tras cu pistolul la sala de jocuri

Din primele informaţii ale poliţiei reiese că 4 persoane, care aveau asupra lor un pistol de tip airsoft şi o armă albă, ar fi ameninţat 2 tineri pe raza municipiului Bistriţa cu scopul de a obţine bunurile şi valorile pe care le aveau asupra lor. Întrucât aceştia au refuzat, cele 4 persoane i-ar fi agresat fizic.

Unul dintre suspecţi ar fi utilizat un pistol de tip airsoft în direcţia unuia dintre tineri, „provocându-i suferinţe fizice”, conform Poliţiei.

I-au găsit rapid arma

În urma controlului efectuat asupra unui tânăr de 20 de ani, din cartierul bistriţean Viişoara, a fost descoperit un pistol de tip airsoft şi o armă albă, bilele din plastic aferente pistolului fiind descoperite în posesia unui tânăr de 18 ani, din Bistriţa.

O instanță a Judecătoriei Bistrița a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru tentativă la tâlhărie calificată a trei dintre cei patru atacatori ai studentului și elevului din Bistrița, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracţiunile de tentativă la tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând documentarea faptelor şi stabilirea participaţiei penale.

author avatar
Andrei Ștefan
585 afisari

5 COMENTARII

  1. Andrei,
    tu fato, „pistoalele cu bile” NU sunt ARME adevarate..ci ceva de genul cornetelor din hartie cu ace..cu care ne jucam, in gasti, „de-a razboiul” in vremuri de mult apuse..

  2. ps
    „i-au gasit arma”..bilele din plastic aferente..dosar penal, instantele de judecata..cota mxima a penibilului e 9/10..

    • Dosarul penal este pentru talharie nu pentru ca catul ala de „pistol” care nici macar pistol nu e. Mai periculoasa este o prastie decat jucaria aia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger