AcasăNewsAu transformat grădina din spatele blocului în coteț de găini. Vecinii au...

Au transformat grădina din spatele blocului în coteț de găini. Vecinii au făcut reclamație la Poliție

gainiAu transformat grădina din spatele blocului în coteț de găini. Vecinii au făcut reclamație la Poliție / foto: replicaonline.ro

Viața mai multor familii din Năvodari a devenit un adevărat calvar din cauza unor vecini care cresc păsări în grădina din spatele blocului.

Vecinii susţin că animalele cotcodăcesc cât e ziua de lungă şi că îi deranjează atât acest lucru, cât şi mirosul care vine de la ele, mai ales pe timpul verii, scrie replicaonline.ro.

Este interzisă creșterea păsărilor în cartierele cu blocuri

Conform legii, este interzisă creșterea păsărilor și animalelor în cartierele cu blocuri de locuințe și în vecinătatea instituțiilor, cu excepția animalelor de companie.

Fiindcă au ajuns la capătul răbdării, mai mulți vecini au reclamat situația la Poliție, de la care așteaptă o rezolvare.

Animalele crescute la mai puțin de 10 metri de orice locuință sau stradă, pot produce poluarea mediului înconjurător și disconfort vecinilor prin mirosuri și zgomot.

Pentru nerespectarea legii oamenii care au animale în curtea blocurilor din oraș pot primi sancțiuni între 1.000 și 2.500 de lei.

author avatar
Andreea Vlad
528 afisari

5 COMENTARII

    • ba da.
      de alea care luau ma ta si parasuta de sorta sa nu ramana bortoase.
      le-a cordit tot crangasiul si juma de ferentari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger