AcasăNewsAu trait un cosmar: Fete de 14 ani din judetul Arges, obligate...

Au trait un cosmar: Fete de 14 ani din judetul Arges, obligate sa se prostitueze

O retea specializata in trafic de persoane si minori a fost anihilata de procurorii DIICOT. Fetele, din judetul Arges, au fost selectate prin intermediul unor anunturi in ziare si obligate sa se prostitueze.

(foto: realitatea.net)

Fetele exploatate sexual nu stiau ce le asteapta atunci cand raspundeau anunturilor postate in ziare. Adolescentele erau duse in apartamente pe care „recrutorii” le inchiriau in Pitesti, special pentru activitati de prostitutie.  „Tinerele au fost determinate sa se prostitueze in folosul membrilor gruparii, care si-au insusit in totalitate sumele de bani astfel obtinute, prin amenintari, violente ori prin imprietenire. Din activitatea infractionala, gruparea a obtinut aproximativ 200.000 lei, bani investiti in imobile”, se mai arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Trei dintre cele cinci victime identificate si audiate, pana in prezent, au varste cuprinse intre 14 si 16 ani. Politistii si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata au efectuat, miercuri, cinci perchezitii la domiciliile suspectilor. De asemenea sunt puse in executare opt mandate de aducere, potrivit comunicatului Politiei Romane. In urma actiunii mai multe persoane vor fi prezentate la sediul DIICOT, pentru audieri. Cercetarile in acest caz continua.

author avatar
Alina Costache
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger