AcasăPunctul comun: SIGURANTA publica! Diferentele dintre politistii din lumea intreaga!

Punctul comun: SIGURANTA publica! Diferentele dintre politistii din lumea intreaga!

Desi principalul obiectiv al politistilor din intreaga lume este acela de a avea grija de siguranta populatiei, capturarea infractorilor si atenuarea conflictelor, oamenii legii sunt mai greu de recunoscut in anumite tari, si asta datorita uniformelor complet diferite de la un stat la altul.

In Marea Britanie, cele mai extravagante detalii ale uniformei sunt castile pe care politistii le poarta indiferent de anotimp. De asemenea, vestele sau jachetele acestora sunt de un albastru inchis.

In Argentina – pantaloni si cizme inalte, pinteni si sacouri portocalii, iar astea nu sunt singurele detalii ciudate ale uniformelor din acest stat.

Barbados – fortele de ordine din aceasta insula poarta uniforme alb cu rosu, aceasta culoare fiind detaliul distinctiv al politiei.

Bhutan

Republica Socialista Vietnam

Egipt

India

Indonezia

Islanda – aici uniforma este o copie aproape perfecta a celei din Anglia.

Asa arata tinuta de zi cu zi a carabinierilor din Italia

Canada, uniforma fortelor de ordine a ramas neschimbata de mai bine de 50 de ani, fiind in conformitate cu ordinul Dragoon, regiment care a facut parte din armata Imperiului Britanic.

Columbia

Libia

Luxemburg – principala caracteristica a politistilor de aici este faptul ca mijloc de transport folosit pentru a se deplasa pe strazi sunt motocicletele.

Japonia

Fiji

Franta

Elvetia

Coreea de Sud

Africa de Sud

author avatar
Alina Costache
1.545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger