AcasăNewsAu sfarsit in chinuri cumplite: Cinci copii au ars de vii, intr-o...

Au sfarsit in chinuri cumplite: Cinci copii au ars de vii, intr-o casa din Franta

Cinci copilasi, cu varste intre doi si 10 ani, au pierit in chinuri cumplite, dupa ce un incendiu violent a cuprins casa in care se aflau. In ciuda interventiei vecinilor si a pompierilor, micutii nu au mai putut fi salvati si au murit arsi de vii.

Tragedie inimaginabila pentru o familie din nordul Frantei. Cei cinci copii ai lor au pierit intr-un incendiu devastator, care le-a mistuit locuinta, din Saint-Quentin. Micutii se aflau in casa impreuna cu tatal lor. Cand a vazut ca flacarile au cuprins locuinta si nu poate face nimic pentru a le stinge, barbatul a sarit pe geam, strigand dupa ajutor, potrivit rt.com.

Alertati de urletele barbatului, vecinii au intervenit, incercand sa faca ceva sa scoata copii din casa. In zadar au incercat sa sparga usa si sa ajunga la micutii blocati inauntru. Incendiul a fost prea puternic si nu au putut interveni.

Cei cinci copii nu au mai avut nicio sansa si au pierit arsi de vii. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale si au avut mult de frca pana sa reuseasca sa stavileasca flacarile. Din nefericire, cand au reusit sa intre in imobil, au descoperit trupurile arse ale celor cinci micuti.

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger