AcasăNewsAu rămas fără apă la malul mării! Se întrerupe furnizarea apei potabile,...

Au rămas fără apă la malul mării! Se întrerupe furnizarea apei potabile, în Constanţa

Dacă nu aveam Portul Constanța, am fi avut o șansă să intrăm în Schengen

Viscolul, zăpada şi îngheţul au afectat infrastructura oraşului Constanţa. Municipiul de la malul mării va rămâne fără apă potabilă, au anunţat reprezentanţii Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa.

Motivul? Cădere de tensiune la toate sursele care alimentează oraşul.

Fără apă potabilă la robinet

La ora actuală a căzut tensiunea la toate sursele care alimentează tot oraşul Constanţa (Palas, Cişmele, Galeşu şi Constanţa Nord). În aceste condiţii toţi consumatorii din municipiul Constanţa vor rămâne fără apă la robinete în aproximativ două ore.

Asigurăm abonaţii că vom relua alimentarea cu apă la parametrii optimi imediat ce echipele furnizorului de energie vor reuşi să repună în funcţiune liniile de tensiune”, au transmis reprezentanţii RAJA.

Precizăm că județul Constanța se află sub avertizare de cod roșu de viscol până la ora 16.

author avatar
Andrei Ștefan
321 afisari

2 COMENTARII

  1. Când aveau bani și timp făceau parade. Îl mai țineți minte pe miticul fasoliche? Sper că nu l-ați uitat.

  2. „„La ora actuală a căzut tensiunea la toate sursele care alimentează tot oraşul Constanţa (Palas, Cişmele, Galeşu şi Constanţa Nord). ”
    Atoritatili de la Costantza au auzit vreodata de generatoare automate??? Sau iar placa cu nu e bani? Adica am io un parlit la tara generator diesel cu automatizare, ca n-am treaba cand pica „lumina” si ditamai orasul sta dupa electricieni? Pe cand si caderea tensiunii la filialele bancare si POS-urile magazinelor din Costantza sau din tzara? Atunci distractie sa-i vezi cum se zvarcolesc aia cu rucsacel in spate si care platesc numai cu ceasul sau cu telefonul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger