AcasăNewsAu primit a doua sansa la viata! (VIDEO FABULOS)

Au primit a doua sansa la viata! (VIDEO FABULOS)

Sunt putin spus norocosi! Au scapat cu viata dupa ce au ajuns in situatii limita, dar au ramas marcati pe viata de ce li s-a intamplat! Au de ce sa multumeasca destinului pentru ca, practic, au primit o a doua sansa la viata!

Accidente infioratoare in Rusia! Sunt imagini cu cele mai baftoase persoane din cate exista. Imaginile absolut infioratoare sunt foarte greu de privit. Oameni care au fost ocoliti in ultima clipa de nenorocire, dupa ce masinile au trecut ca vantul si ca gandul pe langa ei. Altii care asteptau linistiti in statii mijloacele de transport in comun, dar au fost la un pas sa fie spulberati de bolizii scapati de sub control.

Intr-o situatie la limita, de-a dreptul, s-a aflat un sofer de TIR, care a reusit sa faca o pirueta cu autocamionul pe sosea, in incercarea disperata de a ocoli o persoana care, din motive doar de ea stiute, umbla pe mijlocul soselei intens circulate. Multe din accidentele cuprinse in colajul urmator, publicate pe site-ul englishrussia.com, au avut loc in conditii de vreme rea- ploaie sau chiar zapada.

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger