AcasăNewsAu pregătit un ”ciolan” uriaș, să-l ducă la congresul PNL. Și un...

Au pregătit un ”ciolan” uriaș, să-l ducă la congresul PNL. Și un mesaj: ”După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială”

Cu doar o zi rămasă până la Congresul liberalilor, în care urmează să se tranșeze lupta pentru fotoliul de lider al PNL-ului și să se afle care dintre cei doi aspiranți la funcția de președinte al formațiunii, Ludovic Orban și Florin Cîțu, câștigă șefia acestui partid, pe lângă reacțiile care continuă să apară, pe scena politică, față de acest eveniment intern al PNL-ului, s-a aflat și ce ”surpriză” au pregătit reprezentanții unui ONG, cu această ocazie.

Și anume faptul că reprezentanții Comunității Declic au în plan să meargă și ei la Romexpo, asemeni liderilor PNL, dar și a delegaților care vor participa la Congres.

Doar că membrii Declic au de gând să aducă și un ”ciolan” uriaș, de peste 2,5 metri înălțime, din câte s-a anunțat, cu tot cu mesajul ”După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială!”.

Declic: Din cauza luptei pentru putere din PNL, liberalii par că au uitat de angajamentele asumate în programul de guvernare

”Ciolanul” va fi amplasat strategic, între intrările B și C de la Romexpo, din Bulevardul Expoziției, astfel încât să poată fi văzut nu doar de actualul lider PNL, Ludovic Orban, și de premierul Florin Cîțu, ambii competitori în cursa pentru șefia partidului, ci și de către șeful statului, care a anunțat că va fi prezent la Congresul liberalilor.

”Cu acest prilej, membrii Declic vor să înmâneze liderilor liberali și petiția ,,Desființați Secția Specială’’, semnată de peste 22 de mii de cetățeni.

Acțiunea Declic are loc în contextul în care, din cauza luptei pentru putere din PNL, liberalii par că au uitat de angajamentele asumate în programul de guvernare. Membrii Comunității Declic cer liderilor PNL desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție”, transmit reprezentanții ONG-ului.

De altfel, premierul a adus în discuție acest subiect al desființării SIIJ și în contextul revocării lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției. Pas ce a fost urmat de demisia din Guvern a celorlalți miniștri USR PLUS, dar și a vicepremierului Barna.

470 afisari

2 COMENTARII

  1. Sigur,SIIJ ” trebuie desfiinata „.Asa a dat porunca Talpalata,care este direct interesat. Asa l-a rugat Kovesi,cele 2 judecatoarele mele,Portocalii mei si alti magstrati mafioti cu Dosare in cercetare. Statul Mafiot nu admite nici o ” derogare,nesupunere,scapare de sub control „. Poftiti la golf.

  2. Ce sa-ti spun! Tara piere la propriu, si nebunii sclavi platiti de la declic nu au alta grija decat desfiinatera SIIJ. Tare le mai sta in gat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger