AcasăNewsAu pierdut prototipul iPhone 5 intr-un bar din San Francisco

Au pierdut prototipul iPhone 5 intr-un bar din San Francisco

Prototipurile iPhone 4 si iPhone 5 au fost uitate prin carciumi

Apple s-a facut din nou de toata bafta. Dupa ce anul trecut  au ramas fara prototipul pentru iPhone 4, anul acesta un angajat a ratacit intr-un bar si un exemplar al inca nelansatului iPhone 5.

Prototipurile iPhone 4 si iPhone 5 au fost uitate prin carciumi

Suparare mare la Apple. Managerii companiei iau in calcul sa le interzica angajatilor sa mai calce prin baruri, pub-uri si alte localuri de pierzanie. Sau de pierdere pentru ca de la asta se trage de fapt mania conducerii Apple, dupa ce un angajat a uitat intr-un bar din San Francisco prototipul lui iPhone 5. Lansarea acestuia trebuia sa aiba loc undeva la inceputul lunii octombrie. Exemplarul ratacit a fost deja vandut pentru modica suma de 200 de dolari.

Compania a refuzat sa comenteze cele intamplate, dar s-a adresat Departamentului de Politie din San Francisco, sustinand ca obiectul este nepretuit si trebuie sa fie returnat in siguranta. Incidentul seamana izbitor cu cel din 2010, cand un alt angajat a ratacit prototipul lui iPhone 4 tot intr-un bar, dar din California.

author avatar
eNational
576 afisari

2 COMENTARII

  1. AU pierdut iPhon cu o caramida’n el sa-l faca chinezii sa mearca cu piatra ponx. Cum puteti crede ca pleaca unu cu prototipul in buzunar la crasma din coltz????

  2. minciuna sfruntata cu pierdutul telefonului.
    este de fapt un mod nou a a face publicitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger