AcasăNewsAu murit in chinuri groaznice! Un copil si bunica lui, gasiti fara...

Au murit in chinuri groaznice! Un copil si bunica lui, gasiti fara suflare in casa lor din Hunedoara

Un copil in varsta de patru ani si bunica acestuia au fost gasiti morti, luni dimineata, in locuinta lor din Uricani, Hunedoara, femeia fiind gasita spanzurata.

Bunica in varsta de 46 de ani fost gasita fara suflare, intr-o anexa a gospodariei sale de catre o ruda. Intr-o alta incapere, nepotul sau a fost gasit decedat. Pe corpul acestuia nu s-au observant urme de violenta. Medicii au ridicat corpul micutului pentru a-i face necropsia.

Politistii ajunsi la fata locului au gasit un bilet de la femeia care si-a luat zilele, insa deocamdata mesajul nu a putut fi descifrat, din cauza scrisului ilizibil.

Matusa baietelului a sunat la 112, iar un echiaj al ambulantei s-a deplasat la fata locului. Din pacate, specialistii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara a precizat ca femeia si copilul erau decedati de cel putin sase ore, arata RTV.

Oamenii legii au spus ca baietelul in varsta de patru ani era in grija bunicii pentru ca, in urma cu cativa ani, si mama lui si-a pus capat zilelor. Politistii au demarat o ancheta pentru a vedea in ce conditii s-a produs nefericitul incident.

author avatar
Anca Murgoci
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger