AcasăNewsAu mancat un om din curiozitate

Au mancat un om din curiozitate

Un caz de crima si de canibalism in care au fost implicati o fetita de 12 ani si prietenul ei de 22 de ani a socat Rusia.

Ajutata de Arkadi, adolescenta indentificata cu prenumele de Valeria de catre presa rusa este la ora actuala in ancheta criminalistilor rusi.Valeria traia in sudul tarii, la Soci dar apoi a plecat ( a fugit de acasa) insotita de Arkadi in regiunea Sankt-Petersburg, unde ar fi avut loc crima. Corpul dezmembrat al unui barbat, pe nume Alexei sau Alexandr Popovici, potrivit primelor informatii disponibile, a fost gasit la domiciliul acestuia, un mic sat de langa Sankt- Petersburg. Valeria si Arkadi, care locuiau in aceasta casa, cu permisiunea victimei, au fost primii suspecti si rapid arestati. Politia ii suspecteaza ca au mancat partial din cadavru.

Creier la microunde

Corpul dezmembrat al victimei Alexandr Popovici in casa caruia locuiau Arkadi si Valeria

Potrivit mai multor media din Rusia, Valeria  a gatit si a gustat o bucata din piept a victimei  care nu i-a placut pentru ca era „prea dulce”. Creierul victimei, gatit in tigaie sau in cuptorul cu microunde, ar fi fost preferinta ei. Valeria a marturisit ca l-a ucis pe Alexandr Popovici in timp ce dormea, inainte de a-l dezmembra ”din curiozitate”. Arkadi a contrazis aceste declaratii afirmand ca el este autorul crimei, cu aprobarea Valeriei. Politia incearca acum sa reconstituie ce s-a intramplat cu adevarat. Neavand varsta sa raspunda penal, Valeria este considerata de anchetatori ca ”martor minor”. Arkadi risca sa poarte intreaga responsabilitate a acuzatiilor de crima si de canibalism, dar si de pedofilie, daca se dovedeste ca a avut raporturi sexuale cu Valeria. In total, 25 de ani cu inchisoarea. Agentia RT a vizitat-o pe mama acesteia la Soci. Socata, femeia nu a livrat decat putine informatii, spunand ca fiica sa era mare amatoare de desene animate manga. Pe contul fetei de pe cea mai mare retea de sociualizare rusa Vkontakte s-au gasit mai multe imagini in stilul animatiei japoneze manga, unele cu caracter obscen.

author avatar
Andrei Coman
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger