AcasăNewsAu mai ramas doar cateva ore: Cand se aprind luminitele de Craciun...

Au mai ramas doar cateva ore: Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti! (VIDEO)

Ca si anii trecuti, toata lumea vrea sa vada cum va arata Capitala luminata de cele cateva milioane de beculete ale instalatiilor de Craciun, ce vor fi aprinse vineri, chiar de Sfantul Nicolae – sarbatoare ce deschide „luna cadourilor”.

Si daca in noaptea de joi spre vineri Mos Nicolae e asteptat cu nerabdare deopotriva de cei mici, dar si de cei care au trecut de varsta gradinitei si a scolii, in decursul zilei de 6 decembrie bucurestenii vor alege, cel mai probabil, sa iasa la plimbare alaturi de cei dragi, pentru a vedea luminate strazile din centrul Capitalei.

Si asta pentru ca vineri vor fi aprinse luminitele de la Universitate, bradul impresionant din rond, dar si beculetele si instalatiile de diverse forme montate in principalele intersectii din oras. Pe langa decorul special adaptat sezonului bucuriei si al cadourilor, locuitorii Bucurestilor vor simti atmosfera Sarbatorilor si daca aleg sa viziteze targurile de Craciun, ce vor fi deschise in aceasta perioada in mai multe zone din oras – Universitate, Unirii, Sala Dalles si Parcul Herastrau.

[youtube]Vn-Tn9gKXBA[/youtube]

[youtube]QDIZme0gh9s[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.643 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger