AcasăNews"Au ingropat Festivalul Mamaia" – Cand ar fi implinit 50 de ani,...

„Au ingropat Festivalul Mamaia” – Cand ar fi implinit 50 de ani, concursul a fost lasat de izbeliste!

In anul in care prestigiosul Festival de Muzica usoara Mamaia ar fi implinit 50 de ani de la prima editie, Autoritatea Nationala pentru Turism a considerat ca organizarea acestuia nu mai este o oportunitate de promovare a turismului romanesc, astfel incat concursul „a fost abandonat”.

Festivalul de muzica de la Mamaia ar putea deveni o amintire. Decizia este sustinuta si de primarul Radu Mazare considera ca evenimentul este unul invechit, pentru care se cheltuiesc prea multi bani fara a aduce niciun beneficiu pentru statiune.

Fanii au fost extrem de dezamagiti de hotarare, la fel organizatorii editiilor anterioare. “Se gasesc bani pentru toate spectacolele surogat, insa nu pentru un festival de traditie, mai ales ca este unica manifestare ce implineste 50 de ani de la prima editie. Italienii fac orice pentru ca mandria lor, Festivalul de la San Remo, sa ramana, caci, in ciuda trendurilor muzicale, este emblema lor nationala. La noi e invers: nepasarea a ingropat si Festivalul Mamaia, si Cerbul de Aur”, a declarat Niki Constantinescu, producatorul Festivalului de la Mamaia, citat de libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger