AcasăNewsAu inceput audierile personalului de pe ambulanta, in cazul Gyuri Pascu

Au inceput audierile personalului de pe ambulanta, in cazul Gyuri Pascu

Saptamana a inceput cu primele audieri in cazul interventiilor facute de catre salvatori in privinta solicitatilor de ajutorare a actorului Ioan Gyuri Pascu.

Dupa ce in cursul saptamanii trecute au fost ridicate documente de la sediul Ambulantei, dar si de la SMURD, toate iscrisurile avand legatura cu apelurile si interventia in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, de aceasta data s-a trecut la audierile personalului care ar putea oferi informatii utile anchetatorilor.

S-a dat, asadar, startul audierilor in dosarul deschis- in rem- in aceasta situatie dureroasa pentur familia lui Pascu. Printre cei care au venit sa discute cu anchetatorii, la sediul Parchetului Tribunalului Bucuresti, a fost si doctorita de la prima ambulanta ce a venit la locuinta in care se afla Gyuri Pascu. Aceasta discutase, anterior, si cu reprezentantii Comisiei de Disciplina de la Ambulanta Bucuresti, care au facut o ancheta interna. Luni, femeia nu a dorit, insa, sa faca nicio precizare in fata presei.

Totodata, procurorii ar urma sa discute cu oamenii legii si un medic de la SMURD. Nu in ultimul rand, pe langa medici, unele surse spun ca si alte cadre medicale de la ambulanta ar urma sa fie chemate pentru a oferi lamuriri in aceasta privinta. De asemenea, este foarte probabil ca si membrii familiei lui Pascu sa ajunga sa discute cu anchetatorii care se ocupa de aceast caz.

Controversele in jurul mortii lui Ioan Gyuri Pascu, actorul care si-a gasit sfarsitul la primele ore ale zilei de luni, 26 septembrie, in locuinta fostei sale sotii, in urma unui infarct, au aparut dupa ce s-a aflat ca au fost trei apeluri facute la 112, in cazul de fata, dar si ca intr-o prima faza s-a crezut ca fostul reprezentant al grupuui Divertis ar fi avut un atac de panica, motiv pentru care i s-a administrat un calmant.

sursa foto: Facebook/Ioan Gyuri Pascu& The Blue Workers

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger