AcasăNewsCazul „Crevedia”. Au găsit „vinovaţii”! Dosar penal pentru fiica soților decedați /...

Cazul „Crevedia”. Au găsit „vinovaţii”! Dosar penal pentru fiica soților decedați / Motivul este INCREDIBIL! (VIDEO)

Aşa caută autorităţile vinovaţii pentru tragedia de la Crevedia! Fiica soților care și-au pierdut viața s-a ales cu amendă și dosar penal. Iar motivul este unul halucinant.

Iar fiul soților morți spune că se încearcă o mușamalizare și că autoritățile ar fi știut că sunt nereguli.

De ce i-au făcut dosar penal fiicei?

Cei doi tineri intraseră în curtea părinților să ia actele acestora de identitate necesare la INML și să dea de mâncare la animale. Un jandarm și un pompier i-au însoțit în curte unde a început scandalul.

„Noi nu avem voie să venim la noi în curte să dăm de mâncare la găini? Uite, câinii mor de sete de foame. Găinile au luat-o razna. Și stați să vă mai arăt ceva, că dacă tot e așa și nu ne lasă în pace, să vă arăt pe unde a zburat doamna cisternă.

Uitați unde a ajuns, tocmai în curte la socru-meu câteva tone de tablă… unde au ajuns suntem noi de vină? Și acum ne mor păsarile, ne mor câinii de foame, că nu avem voie să venim la noi acasă”, a spus fiica victimelor.

Domnii polițiști folosesc telefoanele fără niciun pericol în prezența cisternei, dar noi, cetățenii, nu putem. Oare de ce vor să ascundă ceva???”, mai spune femeia.

Se muşamalizează cazul?

Sorin Barbu, fratele femeii a făcut mărturii sfâșietoare. El susţine că toată lumea știa de ce se întâmplă cu stația GPL, inclusiv poliția și că, după explozie, inclusiv fostul cumnat al primarului a fost rănit.

De vreo 6 ani ei au închis butelia aia micuță care alimenta la mașini și au făcut ca un fel de parcare, un fel de tranzit unde veneau camioanele si descarcau.

Deci nu mai e vorba de statie GPL, a fost acum 8 ani de zile. Aia nu e statie, daca cautati nu are niciun furtun de alimentare pentru masina mica de ani de zile stau cu radarul in dreptul lor acolo si spun ca ei nu au vazut nicio cisternă.

Eu va spun că înceaerca sa se musamalizeze si cu moartea părintilor si cu statia asta asa numita statie GPL. Toată comuna știe, nu e pe câmp nu e să nu vezi nu există, nu stiu, n-am văzut”, a spus acesta la Realitatea Plus.

author avatar
Andrei Ștefan
1.546 afisari

12 COMENTARII

  1. Sub inaltul Patronaj al Esuatului,pas cu pas praful se alege.Dupa cum a promis.

  2. Sa-i face militzianului dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Cu ocazia asta vedem si noi daca legea aia tembela cu javre si ursi este unidirectionala adica doar impotriva romanilor. Unde tzian = unitatea de masura a inteligentei. Ma rog ar trebui sa fie quectotzian dar sa nu intram in sofisme.

  3. Se urmareste abaterea atentiei de jaful si crimele facut de haita fsn si in speta asta de la evaziunea de multe zeci de milioane de euro .Si apoi urmeaza prescrierea si ca fapta nu exista.

  4. Foarte probabil ca acolo se lichefia gazul metan, se incarca direct in cisterne si se vindea ca GPL. Din 75 de bani se pbtineau 3,5 lei. Dar sunt prea multi si prea mari cei implicati, ca sa se afle adevaru. Dupa ce se sterg urmele o sa aiba acces acolo oricine.

  5. Articol idiot, cap-coadă.

    Dacă accesul este interzis, din cauza persistente riscului de explozie, interzis rămâne. Posibilitatea unei nou explozii, cu noi victime, nu este încă eliminată. Iar cine nu respecta interdicția este amendat. Indiferent de soarta găinilor.

    Eterna cârcoteală românească, de a contesta totul, de dragul contestării, trebuie să înceteze. Simplu ca bună-ziua.

    Ancheta propriu-zisă va fi începută după îndepărtarea pericolului de explozie, încă prezent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger