AcasăNewsAu gasit un obuz in cartierul Militari

Au gasit un obuz in cartierul Militari

Un apel prin care se anunta descoperirea unui obiect metalic, ce pare a fi un proiectil periculos, a pus pe jar responabilii din randul municipalitatii.

foto arhiva

Obiectul cu pricina, despre care se crede ca ar fi un obuz neexlodat, a fost gasit marti dupa-amiaza, de cativa muncitori care lucrau la o retea de apa, in sectorul 6, mai precis in cartierul bucurestean Militari, din cate anunta televiziunile de stiri. Realizand riscul la care se expun, oamenii nu au stat pe ganduri si au pus mana pe telefon, alertand autoritatile.

La fata locului s-au deplasat rapid politistii, care au izolat perimetrul, pentru a impiedica accesul altor persoane decat cele specializare in interventii de asemenea natura.

213 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate foarte buna pentru anul 2018. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: georgiana.dragan91@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger