AcasăNewsAu gasit o masina ticsita cu aproape 100 de kilograme de tutun,...

Au gasit o masina ticsita cu aproape 100 de kilograme de tutun, in Calarasi!

Venituri din accize pe tutun sunt reduse cu 30% si fata de cele februarie 2015

Politistii din Calarasi au avut surpsiza sa constate ca, la un simaplu control in trafic, au gasit intr-o masina in care se aflau nu mai putin de cinci persoane si aproape 100 de kilograme de tutun, gasite intr-o masina.

Cantitatea impresionanta de tutun maruntit era inghesuita intr-o geanta de calatorie si alti opt saci, depozitati in portbagaj si intre banchetele din spate ale autovehiculului. In clipa in care oamenii legii le-au cerut actele pentru marfa respectiva, cei aflati in masina, localnici din Spantov, comuna din judetul Calarasi, nu au putut face dovada provenientei celor 98 de kg  de tutun.

Ca urmare, marfa a fost confiscata, iar persoanele in cauza s-au ales cu dosar penal, pentru „infractiunea de detinere si comercializare in afara antrepozitului fiscal, a produselor accizabile, supuse marcarii, conform prevederilor Codului Fiscal”.

Mai mult, politistii au stabilit, in urma cercetarilor, ca tutunul ar fi urmat sa fie vanduti, de catre calarasenii in cauza, pe raza localitatii Spantov.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger