AcasăNewsAu gasit inchisorile CIA la ORNISS !

Au gasit inchisorile CIA la ORNISS !

Aceasta este cladirea in care se presupune ca ar fi functionat inchisoarea CIA

Inchisoarea CIA din Romania nu a functionat in vreun catun al tarii, ci in buricul Capitalei. Cel putin asa reiese din ancheta realizata de Associated Press in colaborare cu televiziunea germana ARD.

Aceasta este cladirea in care se presupune ca ar fi functionat inchisoarea CIA

Culmea ironiei, inchisoarea secreta s-a aflat in cladirea in care-si are in prezent sediul Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat. Altfel spus, secret la secret trage.  Situatie evidentiata si de AP, care noteaza ca, in comparatie cu centrele din Lituania si Polonia, inchisoarea din Romania  nu era dosita, ba chair se afla intr-o zona centrala, in apropierea unui bulevard mare. Asa cum era de asteptat, conducerea ORNISS a respins imediat informatiile publicate de Associated Press.

„Incepand cu ultima parte a anului 2002, cladirea din strada Mures, nr. 4 a servit in exclusivitate ca sediu al ORNISS.  In acest sens, infirmam categoric speculatiile din presa conform carora in acest sediu ar fi functionat o inchisoare CIA”, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Cap-Alb.

author avatar
Adelina Ionicel
245 afisari

2 COMENTARII

  1. In Casa Poporului au cautat, la cat e aia de mare sigur il gasesc si pe Ceausescu :).

  2. agentii cia ar fi socati sa afle ce salarii si ce nivel de trai avem . ar fi cu adevarat dezvaluiri socante, iar daca mai punem la socoteala si ilegalitatile si furturile inimaginabile pe care pdl le gestioneaza cu succes……
    POVESTI DE DOMENIUL S.F. CARE AU MENIREA SA DISTRAGA ATENTIA DE LA ADEVARATELE PROBLEME ALE ROMANIEI SI SA REZOLVE SI ANUMITE DISPUTE PERSONALE ! PDL SE PRICEPE BINE LA MANIPULAREA PRIN MASS MEDIA ! SI DACA AR FI ASA CE TREABA AVEM NOI! NE INTERESEAZA ASTA MAI MULKT DECAT PENSIILE NOASTRE, DECAT SALARIILE SI DISPONIBILIZARILE NOASTRE? DE TAXE SI IMPOZITE NU VORBIM? DESPRE GRADUL SDE INDATORRARE AL TARII NU VORBESC JURNALISTII GERMANI SA VINA SA INVESTIGHEZE CONDITIILE DE VIATA ALE POPULATIEI SI PUTEREA DE CUMPARARE… TETRU IEFTIN DE MAHALA CU TENTA DE ROMANE S.F. SAU DE MISTER…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger